SønderjyskE-FC Midtjylland-13. August 2021 17:30

SønderjyskE vs FC Midtjylland
FC Midtjylland vinder
17:30 13. august 2021
Tippet til 2.10
Units 5/10
Vundet
Udgivet 6. august 2021 23:44
Jeg vover pelsen og går tidligt ud på næste runde af Superligaen. Midtjylland har i skrivende stund lige banket Vejle med 4-1, mens vi endnu ikke kender resultatet af Randers – SønderjyskE.

SønderjyskE ligner ligaens dårligste hold rent offensivt lige nu og har kun skabt 0.84, 0.81 og 0.43 xG i deres første kampe. De har endda mødt relativt overkommelig modstand i oprykkerne Silkeborg, nedrykningskandidaten Vejle og FC Nordsjælland, som ikke er kendt for at have nogen prangende defensiv. Det er skrevet mange gange før, men SønderjyskE lider stort under at have mistet flere af de spillere, der stod for det offensive output i sidste sæson, og de har ikke fået hentet erstatninger ind. De vil uden tvivl komme til at stå meget dybt i kampen her og håbe på 0-0.

Nu møder de så Midtjylland, der som nævnt lige har banket Vejle. Midtjylland fik en skidt sæsonstart, men siden de for 2 uger siden mødte AaB og vandt 1-0 har de leveret den ene gode præstation efter den anden. Kun mod hollandske PSV, som de mødte i midtugen, har man haft problemer, men her skulle der også et flot langskudsmål til at åbne kampen. I 3 Superligakampe i træk og en europæisk kamp mod Celtic har Midtjylland stort set intet tilladt imod sig og offensiven sprudler. Trods midtjyderne manglede hele 6 mand, heraf 4 spillere, som måtte forventes at starte inde, havde de altså ingen problemer med at skille Vejle ad og fraværene har været til at overse på Midtjyllands spil. Det er svært at sige, om nogle af spillerne bliver klar til kampen her, men som udgangspunkt regner jeg ikke med det. Får Midtjylland bare scoret en enkelt gang mod SønderjyskE, bør det være nok til en sejr. Jeg synes alt i alt, at Midtjylland skal være større favoritter mod en af de oplagte nedrykningskandidater.
Besøg ComeOn

*Reklamelink


Su00f8nderjyskE – FC Midtjylland Odds


Su00f8nderjyskE – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar