18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SoenderjyskE-AaB-24. May 2021 14:00

Units 5/10 Tabt
SønderjyskE vs AaB
Under 0.5 mål i 1. halvleg
24. maj 2021 14:00
Udgivet 22. maj 2021 07:46
Kamp: SønderjyskE – AaB
Tip: Under 0,5 mål i første halvleg
Odds: 3.15
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Besøg Unibet

*Reklamelink

Skæbnen vil det, at SønderjyskE og AaB mødes i sidste runde af kvalifikationsspillet og netop de to kæmper om at møde AGF i en kamp, som giver en billet til anden kvalifikationsrunde til den nye Conference League.

SønderjyskE er et point foran AaB og kan således nøjes med uafgjort. Derfor tror jeg også, de kommer utroligt defensivt indstillede ind til den her kamp og vil være yderst tilfredse med 0-0. Jeg tror også, AaB kommer ganske forsigtige ud og vil være meget påpasselige med at tillade især Haji Wright at komme afsted i omstillinger. Kommer AaB først bagud, skal de således op at score minimum 2 gange. AaB skal dog op og satse på et tidspunkt, men jeg kan sagtens se det først bliver i anden halvleg og at første halvleg bliver en tam affære.  SønderjyskE kommer fra 5 sejre i deres sidste 6 kampe, hvor de har holdt nullet i 4 af dem. Det giver uden tvivl en tro på, at man kan holde AaB fra chancer og det defensive vil have klar førsteprioritet.

AaB svinger meget i niveau for tiden. Efter der kom tilskuere tilbage på stadion, leverede aalborgenserne et par pragtpræstationer på hjemmebane mod hhv. OB og Lyngby, men de mellemliggende udekampe var alt andet end prangende og efter de to første hjemmekampe med tilskuere er gassen også gået lidt af ballonen på hjemmebane. AaB-træner Cifuentes har skiftet meget mellem formationer og tilgange til kampene og det har været svært at se en rød tråd. Det ville dog overraske mig, hvis han fra første minut i en så afgørende kamp går op og presser højt mod et af ligaens bedste omstillingshold, men det vil dog i så fald ikke være første gang, man bliver overrasket over hans taktiske disposition.  

Der er ingen spillere i karantæne for nogen af holdene, men hos SønderjyskE er Rasmus Vinderslev tvivlsom efter han har siddet ude med covid-19 i de sidste kampe og hos AaB sad Tim Prica ude sidst med et maveonde – er han ude igen, er det en fordel for spillet.


SoenderjyskE – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:03.

SoenderjyskE – AaB Head 2 Head


Skriv et svar