18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Slovakiet-Spanien-23. June 2021 18:00

Units 6/10 Tabt
Slovakiet vs Spanien
Under 3 mål
23. juni 2021 18:00
ComeOn
Tippet til 1.78
Udgivet 22. juni 2021 10:49
Spanien er gjort til voldsomt store favoritter mod Slovakiet, i den sidste kamp af Gruppe E onsdag aften. Helt nede i odds 1,20 er de at finde, hvilket også gør dem til de største favoritter til EM 2020 indtil videre.

Er Spaniens massive favoritrolle nu også retfærdig, når man kigger på hvordan de har spillet? Hverken kampen mod Sverige eller Pole gav særligt store indikationer på, at Spanien skulle være på toppen af deres spil. Jeg har i en tidligere analyse nævnt, at Spanien ser for fokuserede ud på deres på Plan A, og deres Plan B virker ikke eksisterende.

Alvaro Morata fik lov at starte igen, og han kvitterede også med en scoring, men der blev igen brændt direktører for Juventus-angriberen. Gerard Moreno fik ligeledes chancen fra start, men også han fik et hak i selvtilliden, da han brændte straffespark og dermed missede chancen for at sætte Spanien i front. Generelt ligner det en spansk offensiv, der er tømt på for selvtillid og hvorfor de skulle være -2,0 favoritter virker uforståeligt.

Slovakiet tabte deres seneste kamp til Sverige med 1-0, men fraregnet et straffespark fik de holdt dem på under 1,00 i xG. Midtstopper stjernen, Skriniar fra Inter, har været stærk i de to første kampe, og han løfter det generelle niveau i bagkæden – En bagkæde, der ikke er så ringe, som man måske skulle tro. Målmand Dubravka med adskillige Premier League kampe på CV’et, rutinerede Pekarik på højreback med over 200 Bundesliga kampe og ligeledes rutinerede Hubocan på venstreback med en fortid i Marseille og Zenit.

Slovakiet er videre med uafgjort i denne kamp, og de kommer helt sikkert til at forsøge og holde den stilling så længe som muligt. Det ville være mærkeligt, hvis ikke de vil stille sig meget dybt, og gøre rummene så små som muligt for Spanien. Det har modstanderne til Spanien også gjort i de to foregående kampe, og her har Spanien haft svært ved at åbne det op.

Derudover forventes der også 32 grader ved kampstart i Sevilla og komplet vindstille. Flere af spanierne kan naturligvis være vant til varme temperature, men 32 grader uden vind må trods alt kunne påvirke dem – Vi får formentlig også et cooling break i kampen, der kan påvirke kampens flow.

I mine øjne et fremragende odds på under mål.

Slovakiet – Spanien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Slovakiet
Spanien
Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 17:58.

Slovakiet – Spanien Head 2 Head


1 kommentar

  1. Vi spiller med Morata…
    Under 3 mål er en god og sikkre option for i dags kampe.

Skriv et svar