18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Slagelse – Frem-26. September 2021 13:00

Units 5/10 Tabt
Slagelse vs Frem
Frem
26. september 2021 13:00
Marathonbet
Tippet til 1.74
Udgivet 25. september 2021 22:22
Det er to hold, der skal kæmpe i hver deres ende af tabellen, og mens Slagelse har tabt meget niveau siden nedrykningen fra 2. division, så synes jeg faktisk, at Frem som minimum har bevaret niveauet, hvis ikke man står stærkere. Frem ligger da også til i toppen, men Valby-klubben har faktisk ikke fået som fortjent, og de seneste runder er man endt med et par uafgjorte trods stort spilovertag.

Mod Young Boys indkasserede man til 2-2 i overtiden. Hjemme mod Dalum styrede man kampen fra start til slut med 70% boldbesiddelse, 20 afslutninger og næsten 3 i xG. Senest smed man igen en føring i slutminutterne, da VSK kort før tid udlignede til 1-1. En hård periode for Frem, men tre kampe, hvor man har præsteret fint og været det bedste hold på banen, og så skal pointene og sejrene nok komme igen.

Frem ligner det næstbedste hold i en række, hvor Roskilde er stukket af og højest sandsynligt snupper den ene oprykningsplads. Frem skal være favorit til den anden plads, men det kræver sejre, hvis man skal holde trit med Roskilde KFUM i toppen af rækken. Frem har trods pointsnittet kun tabt en enkelt kamp, og dette til Roskilde FC, som er totalt suveræne.

Slagelse har slået Young Boys i runde 1, mens bundholdet Herlev er besejret som de eneste konkurrenter. Slagelse kommer med to nederlag på stribe til Roskilde KFUM og Dalum. 2 afslutninger havde man på kassen i begge kampe, og Slagelse har generelt ikke været skræmmende foran modstandernes mål.

Dette bliver med stor sandsynlighed en kamp, hvor Frem vil sætte sig på begivenhederne og dominere med bolden. Slagelse afgiver mange chancer, og bundholdet er ofte ret åbne i holdet, hvilket bliver en kæmpe udfordring mod Frem, der flytter bolden godt, og som har rigtigt stærke offensive udfordrere på siderne i Aslani og unge Tånnander, der har scoret hele 6 mål i 8 kampe.

Jeg øjner stor niveauforskel, og jeg går ligeledes på forskellige linjer i Frems favør. Risikoen er naturligvis, at brændte chancer kommer ind under huden på Frem, men kan de præstere på samme niveau som i deres seneste kampe og skabe samme antal chancer, så får de gode muligheder for at vinde klart her.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Slagelse – Frem Odds


Slagelse – Frem Head 2 Head


Skriv et svar