18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Skovshoved-Avarta-5. June 2021 15:00

Units 3/10 Tabt
Skovshoved vs Avarta
Under 0.5 mål i 1. halvleg
5. juni 2021 15:00
Udgivet 5. juni 2021 08:38
Kamp: Skovshoved – Avarta
Tip: Under 0,5 i 1. halvleg
Odds: 3,60
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er en nedrykningsgyser af rang, når Avarta gæster Skovshoved. Skovshoved skal vinde kampen og samtidig håbe på, at Næstved holder Brønshøj fra sejr og ditto for FA 2000 mod Roskilde KFUM. Det virker som en svær mission, men ikke desto mindre noget, de skal gå benhårdt efter. Avarta kan omvendt ”nøjes” med en sejr, så er de sikret, da de ligger med et point over stregen og fri af forfølgerne.

Avarta har været i en del målrige kampe den seneste tid, mens Skovshoved har indkasseret for mange, og det er sådan set ikke stats og form, der peger i retning af dette spil, men det faktum, at kampen er af så enorm betydning, og nerverne derfor kommer til at spille et puds.

Jeg tror, det bliver meget forsigtigt og med meget stor gardering på de defensive linjer, så man ikke tidligt i kampen sætter sig i en svær situation ved at indkassere. Avarta kan samtidig nøjes med uafgjort, såfremt Brønshøj og Roskilde KFUM ikke kommer foran, og det vil man lure på, da begge hold har svære kampe mod tophold.

Oddset er ligeledes i den meget høje ende. Divisionerne giver mange mål, men når der er så meget på spil, så tror jeg ikke, der bliver angrebet med mange mænd, og åbningen kan snildt blive forkrampet. Jeg er i hvert fald villig til at tage et skud på odds 3,60.


Skovshoved – Avarta Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Skovshoved
Avarta
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 15:04.

Skovshoved – Avarta Head 2 Head


Skriv et svar