Skövde AIK vs IK Oddevold – 30. apr.

Fodbold Superettan
Skövde AIK
IK Oddevold
30. apr.
20:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

30. apr.
20:00
Skövde AIK vinder eller spiller uafgjort
Vundet +4,38

Units

6/10
Skövde AIK vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Selvom dagens kamp ikke kan klassificeres som en decideret hjemmekamp, så synes jeg alligevel det er værd at bemærke, at Skövde AIK er et virkelig solidt hjemmehold. Således et det blot blevet til et enkelt nederlag på hjemmebane i de seneste tolv kampe, mens det er blevet til intet mindre end ti sejre i denne periode.
  • Skövde AIK har set ganske fornuftige ud i de første par kampe, hvor man har holdt buret rent i tre ud af fire kampe, mens man også har slået Östers IF, som er en af oprykningsfavoritterne i denne sæson. Jeg har virkelig svært ved at se hjemmeholdet tabe til Oddevold, hvilket også understøtter spilforslaget.
  • Forberedelserne til den nye liga har ikke været voldsomt optimistiske for Oddevold, hvor man specielt halter netop på udebane. I de seneste syv udekampe er det således blot blevet til en enkelt sejr fordelt over alle kampe, mens man har tabt fire kampe.

| Sidst opdateret:


Analyse

Tirsdag aften byder på et interessant opgør i den næstbedste svenske række, hvor Skövde AIK møder Oddevold i femte runde af turneringen. Begge hold har indtil nu været helt sammenlignelige på formkurven, hvor man faktisk har fået en solid start på sæsonen. Derfor kan det også undre en, at udeholdet rent faktisk er gjort til mindre favorit i kampen i lyset af helt samme start på sæsonen for begge hold.

Det kan formentlig skyldes det faktum, at Skövde AIK fortsat ikke spiller sine hjemmekampe i vante omgivelser, eftersom man er ved at anligge nyt kunstgræs på Södermalms stadium og derfor spiller kampen på Borås Arena.

Skövde AIK er placeret i midten af tabellen efter de første fire kampe af turneringen, hvor det er blevet til to sejre og et enkelt nederlag for perioden. Skövde AIK sluttede blandt de fire nederste pladser i sidste sæson og måtte ud i en afgørende kamp, for at sikre sig fortsat spil i Superettan for tredje år i træk. En af de største svagheder i sidste sæson var defensiven, men det virker nu som om, at man har fået addresseret det problem pænt, eftersom man har formået at holde buret rent i tre ud af fire kampe.

Oddevold er placeret som nummer seks i ligaen efter fire kampe, hvor det ligeledes er blevet til to sejre og blot et enkelt nederlag i perioden, men en marginalt bedre målscore. Oddevold sikrede sig oprykning til Superettan i sidste sæson efter hele elleve år i den tredjebedste række i Sverige. Dette kan også undre en lidt, at det oprykkede hold er gjort til favorit mod et hold, som har et par års erfaring på dette højere niveau.

Spilforslag

Jeg forstår ikke helt logikken i, at et oprykkehold uden erfaring i så mange år fra dette højere niveau er gjort til favoritter mod et hold, som trods alt spiller deres tredje sæson i denne liga i træk. Modsat kan jeg godt forstå problematikken i, at Skövde AIK ikke spiller deres hjemmekampe på deres normale stadium endnu, men at det skal ændre så meget på chancevurderingerne, er jeg ikke helt enig i.

Jeg synes Skövde AIK har gjort temmelig god figur i de fire første kampe i sæsonen, hvor man som tidligere beskrevet, har fået rigtig godt styr på det defensive spil. Førstevalget på målmandsposten i form af mexicanske Adrian Zendejas har også vist gode takter. Offensiven har set optimistisk ud selvom det ikke er blevet til voldsomt mange mål endnu, men holdet har formået en usædvanlig høj boldbesiddelse i flere af kampene.

Jeg tror på en hjemmesejr, men vælger at spille mere sikkert med Skövde AIK dobbeltchance 1X og jeg sætter seks units på forslaget.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar