Skotland vs Ungarn – 23. jun.

Fodbold EM
Skotland
Ungarn
23. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

23. jun.
21:00
Over 2.5 mål
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det er kun en sejr, der tæller for begge nationer
  • To hold, der via standarder og indlæg kan lægge et hårdt tryk
  • Målscoren skal forbedres, så det bør blive angrebsivrigt

Analyse

Jeg er tidligt ude med et forslag på mange mål i sidste gruppekamp mellem Skotland – Ungarn. Skotterne har netop tilspillet sig et enkelt point mod Schweiz og kan muligvis sikre sig avancement med en sejr over Ungarn. 4 point er med stor sandsynlighed nok, mens det bliver sværere for Ungarn, der har tabt begge kampe, og som har en målscore på 1-5. Det er ikke umuligt, men det kræver, at man forbedrer målscoren.

Det er første gruppe, der spiller 3. kamp, så man skal gå efter chancen i håbet om, at det kan lade sig gøre, og det åbner trods alt mulighederne, at de øvrige grupper ikke er afgjort forinden. Samtidig har begge hold muligheder for at forbedre deres målscore, og det skal man naturligvis gå efter. Da det kun er en sejr der tæller, så bør det blive med et offensivt udtryk og skulle det stå 1-1 mod slutningen, så kommer begge mandskaber til at kaste alt frem i jagten på en scoring.

Skotterne spillede ganske offensivt i slutfasen mod Schweiz og fik lagt et godt tryk, og det bør give dem selvtillid efter en skidt åbning mod tyskerne. Både Ungarn og Skotland er stærke på standarder, og Ungarn var flere gange tæt på at score mod tyskerne efter standarder, og man skabte 1,29 på xG. Det er to hold, der er stærke i luften og formår at lægge et tryk på modstanderen via indlæg og 2. bolde, og når holdene så samtidig skal afvige lidt fra defensive pligter, fordi det kun er sejren man skal gå efter, så kan der blive gode muligheder den vej.

Begge defensiver har da også været udfordret. Ungarn har indkasseret 5 mål i to kampe, og schweizerne lavede hele 2,5 på xG, mens tyskerne også havde 19 afslutninger. Skotland tabte 5-1 til Tyskland, men var også udfordret af et rødt kort allerede i 1. halvleg. I pointdeleren mod Schweiz blev det til gengæld mere åbent end forventet, men igen dummede skotterne sig med en stor fejl i defensiven, der kostede et mål imod.

Det bør blive en åben kamp, hvor begge mandskaber skal afgive så meget frihed til offensiven, at de to defensiver bør blive udfordret, og det er vind eller forsvind, så begge hold skal kaste alt over bord.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar