Skotland vs Ungarn – 23. jun.

Fodbold EM
Skotland
Ungarn
23. jun.
21:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

23. jun.
21:00
Ungarn vinder
Vundet +7,50

Units

5/10
Ungarn vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • 3 point kan sagtens være nok til avancement for Ungarn
  • Holdene er vurderet næsten lige gode, men jeg har Ungarn som klart stærkere, både individuelt og som hold
  • Skotland er uden Kieran Tierney og deres bredde er i forvejen begrænset

| Sidst opdateret:


Analyse

Begge hold skal bruge en sejr for at have muligheden for at gå videre som en af de 4/6 bedste treere. 

Flere har afskrevet Ungarn og mener ikke de kan gå videre med 3 point, når nu deres målscore pt er på -4, men det kan jeg nu sagtens se dem gøre. Især efter aftenens resultater i gruppe B og C forud for gruppespillets sidste runde. Her kræver det i gruppe B enten en sejr af Kroatien mod Italien eller en sejr af Albanien mod Spanien, før at denne gruppe ender med en treer med 3 point eller mere. I Gruppe C kræver det at Slovenien får point mod England eller at Serbien slår Danmark. 

Selvfølgelig er der gode muligheder for at en af de fire scenarier udspiller sig, men det er heller ikke umuligt at de to grupper ender med de to dårligste treere. Desuden er det også vigtigt at påpege, at Skotland – Ungarn spiller første kamp i runden, så resultaterne vides ikke på forhånd. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at der findes dårligere treere i en af de andre grupper, men de to nævnte ligner for mig de mest oplagte. 

Jeg ser derfor ingen grund til at Ungarn skulle have tabt modet før sidste gruppespilskamp og forventer da også at de internt har styr på de mulige scenarier og ikke hovedløst jagter en udbygning af en eventuel føring for at forbedre deres målscore. 

I forhold til selve kampen, er holdene vurderet meget tæt på lige gode. Det er jeg uenig i. Selvom Skotland spillede en fin kamp senest mod Schweiz, så synes jeg både der har været forskel på de individuelle spilleres kvalitet og på holdenes udtryk. Ungarn spillede en dårlig åbningskamp mod Schweiz med spillede egentlig en god kamp mod Tyskland, selvom man tabte med 2-0. Holdet var tilbage på det niveau, som var med til at sikre dem førstepladsen i deres kvalifikationspulje, og indsatsen kunne sagtens have givet point, hvis modstanderen havde været en anden. Desuden er der noget mere bredde i den ungarske trup, hvilket kan blive vigtigt her i tredje kamp, hvor flere spillere kan have tungere ben efter tre kampe på 8-9 dage. Derudover gik en af Skotlands bærende spillere, Kieran Tierney, ud i den seneste kamp, og Steve Clark har meddelt, at han ikke kommer til at spille denne kamp. 

Ungarn er, for mig, samlet set et noget bedre hold end Skotland og jeg har svært ved at se hvorfor de vurderes næsten lige gode. Begge hold skal som nævnt bruge de tre point og derfor er der ingen grund til at gå med en mere forsigtig variant, da begge hold vil kaste alt frem til sidst, hvis stillingen er lige.

Massiv værdi i spillet og en CV for 1-X-2 på hele 36-18-46%, hvilket gør at jeg finder værdi til 5 units

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar