Skotland vs Schweiz – 19. jun.

Fodbold EM
Skotland
Schweiz
19. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

19. jun.
21:00
Under 2.5 mål
Vundet +2,96

Units

4/10
Under 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Skotland skal have point og et enkelt kan være rigeligt
  • Schweiz er stærke defensivt og kan leve med et enkelt point
  • Skotland vil fokusere på defensiven efter en åbningslussing mod Tyskland

Analyse

Jeg har primært kigget over i slutrundens kampe, hvor tendensen har været chancerige kampe og mange mål, men jeg går modsat her, hvor gruppernes 2. runde åbner. Skotland startede med en lussing til værtsnationen, Tyskland, og skotterne har givet sig selv svære betingelser med en meget ringe målscore på 1-5 efter 1. gruppekamp. Derfor er man tvunget til at komme på pointtavlen, for et nederlag vil med stor sandsynlighed betyde exit.

Til gengæld vil et enkelt point holde liv i Skotlands forhåbninger om avancement, da man så kan afgøre det selv i sidste kamp mod Ungarn, hvor en sejr vil være nok. Derfor tror jeg også, at skotterne kommer til at spille meget afventende og være ganske tilfredse så længe, det står 0-0. Jeg forestiller mig bestemt ikke, at Skotland vil angribe synderligt meget oven på deres defensive udfordringer mod Tyskland.

Defensiven har sandsynligvis fået ekstra fokus oven på det klare nederlag, hvor man mødte overmagten, men også så horrible ud i flere forsvarsaktioner og især gjorde det svært med et rødt kort undervejs til stopper, Ryan Porteous.

Schweiz kom godt fra land med en 3-1-sejr over Ungarn, og man kan ligesom Skotland godt nøjes med uafgjort. Schweiz er favoritter, men de har ikke altid været fantastiske til at styre kampene og tage initiativ og med et enkelt point er man i en god situation, fordi man sandsynligvis sikrer sig 2. pladsen – hvis Tyskland som forventet besejrer Ungarn.

Samtidig vil Schweiz stadig have muligheden for at stjæle 1. pladsen i gruppen med en sejr over Tyskland i sidste gruppekamp. Det vigtigste er naturligvis at holde Skotland og Ungarn bag sig, og man henter næppe tyskerne på målscore alligevel, hvorfor en sejr kontra uafgjort måske ikke gør den store forskel. Derfor kan jeg også sagtens se et scenarie, hvor begge nationer vil holde igen, hvis den f.eks. står 1-1 mod slutningen af kampen.

Schweiz er stærke defensivt og har i deres seneste 8 kampe ikke indkasseret mere end et enkelt mål i en kamp. 6 ud af 8 er gået under og i foråret spillede man 0-0 mod Danmark i en meget kedelig og tilbageholden affære. Jeg tror ikke, der kommer det samme liv i kampen som mod Ungarn, fordi ingen af holdene er tvunget fremad banen.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar