18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,4
TBP 106,1%
Hitrate 45,4%

Skive-Vendsyssel FF-6. May 2021 18:30

Units 2/10 Vandt
Skive vs Vendsyssel FF
Skive -0.25 (AH)
May 6, 2021 18:30
Udgivet May 3, 2021 13:38
Kamp: Skive-Vendsyssel
Tip: Skive AH-0,25
Odds: 2,05
Bookmaker: Mr Green
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  1. division lakker mod enden. Både Skive og Vendsyssel skal have point på kontoen og gerne imod hinanden. Vendsyssel kan dog være påvirket af udefrakommende forstyrrelser mens Skive har et sammenhold at trække på.

Skive har kun ét point op til Kolding over stregen men hele seks til Hobro efter dem. Med fem kampe tilbage kan de ikke tillade sig at sætte for mange point til, og slet ikke til Vendsyssel, Kolding og Hobro. Skive kan glæde sig over at de fortsat har skæbnen i egne hænder. Efter en fornuftig start på foråret, har de sidste to kampe ikke været de bedste. To klare nederlag på samlet 0-5 men begge var på Sjælland og til nedrykningsspillet’s to bedste hold. Nu får Skive endelige glæde af hjemmebanen og de fans som må komme til kampen. Mon ikke det er en oplevelse spillerne ser frem til, og som giver en ekstra energi. Udover tilskuerne kan Skive glæde sig over at ingen nævneværdige spillere er fraværende.

Vendsyssel har ligesom Skive skæbnen i egne hænder men spillerne kommer til kampen på bagkant af en kedelig begivenhed. De fik ikke udbetalt løn til tiden (den kom i dag) og mon ikke spillerne er bekymret for hvordan det ser ud til den første juni. Resultaterne har været fornuftige på det seneste med blot ét nederlag i seks kampe men sejrene skal de kigge langt efter. Kun én er vundet i 2021. Spørgsmålet er hvor motiveret spillerne er. Hele ni mand står med kontrakt udløb til sommer, deriblandt 4-5 stamspillere mens 5-6 udlændinge som er i klubben nok ikke har de store følelser i klemme. Det forlyder endda at ejerne trækker støtten hvis klubben rykker ned, og selvom man må formode de er opsatte på at blive oppe er det ikke urealistisk at spillernes loyalitet og tiltro til klubben kan ligge på et meget lille sted. Vendsyssel må til kampen her se bort fra forsvar Henriksen (fast/langtidsskadet), midtbanemand Hyltoft (fast), kantspillerne Saračević (rotation) & Konate (fast) samt angriberen Agger (fast). Det er 12 af deres 23 mål der ryger på den konto.

Skive er kun deltid mens Vendsyssel er fuldtid. Alligevel ligger de side om side under streget, og skal have point på kontoen i de sidste fem kampe. Skive har et udmærket hold og mon ikke stemningen og tiltroen til hinanden er høj. Hvis ikke hjælper tilskuerne formentlig på det. Vendsyssel kommer fra en mærkelig uge hvor de måtte vente på lønnen og nu er bekymret for at noget ligene sker til næste udbetaling. Flere offensive spillere er fraværende, og jeg kan have min tvivl om hvor opsatte mange af dem er for at kæmpe for klubben.

Alt i alt virker Skive bedre klædt på til en bundkamp end gæsterne.


Skive – Vendsyssel FF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Skive
Vendsyssel FF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 6. maj 2021 18:54.

Skive – Vendsyssel FF Head 2 Head


Skriv et svar