18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Skive – Silkeborg IF-2. September 2021 19:15

Units 5/10 Tabt
Skive vs Silkeborg IF
Silkeborg IF vinder til 0
2. september 2021 19:15
Unibet
Tippet til 2.55
Udgivet 2. september 2021 13:59
Skive er i krise i 2. division, hvor man kun har høstet to point i de første fem kampe og endnu er uden sejre. Man spiller først søndag og kan med god grund stille i stærkeste, selvom en svær kamp mod B93 venter. Skive har mistet mange profiler i sommerens vindue og nedrykkerne ligner bestemt ikke et hold, der vender retur til 1. division lige foreløbig.

Skive har haft store offensive kvaler, og man har kun scoret +2 mål en enkelt gang. I 4/5 kampe har man tabt på xG og tre gange er man ikke nået over 1. Skive mangler for alvor også noget kvalitet i top, og det har været lige voldsomt nok at hænge sin hat på unge Oliver Børsting, der er lejet i AaB. Man har hentet forstærkning i Kakeeto Robert fra AaB og Frankoch i Rafoss, som tidligere har begået sig i Vendsyssel. Der er fine midtbanespillere, men ikke kreative typer, som Skive mangler.

Silkeborg har været godt kørende som superligahold og lidt uvant, så har man været rigtigt stærke i defensiven, hvor man har holdt buret rent i 3/7 kampe og generelt holdt modstanderne pænt væk fra chancer. Kun FCM trykkede dem på fysik, men ellers har man domineret de fleste kampe på bolden og Nicolai Larsen i målet har været et stort aktiv.

Til opgøret her kommer SIF i en stærk formation, hvor kun Felix erstattet Calisir, der har skavanker, mens Nicklas Røjkjær på højre back erstatter Rasmus Carstensen, der er afsted med U21-landsholdet. En lille defensiv svækkelse, men et meget stærkt hold, der tager til Skive, og bør dominere denne kamp massivt. Deres boldomgang er suveræn og med en bagkæde, der har været stærke til at modstå omstillinger, så har jeg svært ved at se en tyndt besat Skive-offensiv kreere mange chancer.

Underlaget kan komme til at drille SIF, som er vant til kunstgræs, mens tilfældigheder naturligvis altid kan opstå, men et odds i dette leje er alt for højt, når Silkeborg kommer med så stærk en start-11. Skive vil automatisk have få muligheder, da man næppe vil være meget på bolden, og Skive har ikke positioner, hvor de kan slå SIF på fart eller lignende. Samtidig vil Skive have stor respekt for SIF’s possession-fodbold, og jeg tror, de kommer til at stå dybt i banen og have langt til Silkeborgs mål.

Helenius fik prikket hul på bylden, og mon ikke, der venter ham gode muligheder for at score et mål, når holdet kommer så meget på bolden på den sidste 1/3. Samtidig er Søren Tengstedt og Robert Gojani med som nye signings, og de bør bringe noget energi i en mulig debut som indskiftere.

Skive – Silkeborg IF Odds


Skive – Silkeborg IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar