18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Skive-Silkeborg IF-2. September 2021 19:15

Units 1/10 Tabt
Skive vs Silkeborg IF
Silkeborg IF -2.00 (AH)
2. september 2021 19:15
ComeOn
Tippet til 1.85
Udgivet 2. september 2021 08:21
Skive tager imod Silkeborg i Sydbank pokalen, og det ligner en svær opgave for 2. Divisionsholdet. Efter fem runder er Skive stadig uden en sejr, og dette kunne meget vel blive sæsonen, hvor Skive “endelig” må lade livet og rykke ned.

Spørgsmålet er også om Skive føler at de har råd til at prioritere pokalen. De møder mindre end 72 timer efter B.93 hjemme i ligaen, en kamp, der er vigtig at få point i og med så kort hviletid, er der en chance for at Skive ikke stiller i stærkeste.

Silkeborg har fået en flot start i Superligaen, hvor de viser, at de i den grad har fundet en bedre melodi end da de sidst var oppe. Man kunne også godt mistænke Silkeborg for at rotere, men de har en landskampspause, der gør at de får rigeligt med hviletid. Kent Nielsen har også allerede været ude og sige, at man ikke regner med de store rotationer i kampen mod Silkeborg.

Det ligner en nem sejr til Silkeborg, der meget vel kunne spille Skive over ende.

Skive – Silkeborg IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Skive
Silkeborg IF
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 19:13.

Skive – Silkeborg IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar