Skander Mansouri- Matthew Dellavedova – 5. maj 2022 12:00

Mansouri holder til 0 i sit første serveparti
Tippet til 4.00
Units 3/10
Vundet +9,00
Udgivet 5. maj. 09:17
ITF M15 Monastir, 2. runde hard.

Skander Mansouri kan man nærmest kalde kongen af future turneringerne I Monastir. Han spiller her hjemme i Tunesien, hvor han sidste år spillede i rigtig mange uger, og flere gange vandt turneringerne, og han fortsætter med det i år. Mansouri er en spiller med en stor serv, og vinder rigtig mange lette point bag serven, hvor han altid sætter en del esser. I sin kamp i går imod Xin Gao blev det til 13 esser og kun 2 dobbeltfejl. Han vandt 88% bag sin første serv og hele 71% bag andenserven, og han lavede 5 rene servepartier ud af de 9 servepartier han havde. Derfor anbefaler jeg et spil på at Mansouri igen i dag starter kampen med et rent serveparti.
Modstanderen i dag er australske Matthew Dellavedova, som på ingen måde er nogen haj i returspillet. Han ser klart bedst i egen serv, og er generelt ikke en spiller som går langt i disse futureturneringer, og som regel bliver slået ud i kvalen eller første runde.

Som altid med disse spil på point, er der stor risiko, og en dobbeltfejl kan hurtigt ødelægge det. Der er dog ingen tvivl om værdien på dette spil, og er man mindre risikovillig, kan man f.eks. spille at resultatet efter 2 point er 30-0 til Mansouri, til odds 2, også hos bet365.

Skander Mansouri – Matthew Dellavedova Odds


Skander Mansouri – Matthew Dellavedova Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

  1. Super spottet. Kender I til andre bookmakere, der har denne slags spil på ITF-niveau, end bet365? Synes ikke, det er lykkedes mig at finde nogen.

    1. Ikke hvad jeg umiddelbart lige har lagt mærke til, men mit bedste bud ville være Marathonbet, som virker til at have de fleste markeder på perifære kampe.

  2. Tak Rasmus, det ser desværre ikke sådan ud.

Skriv et svar