18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sivasspor-FC København-19. August 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
Sivasspor vs FC København
Uafgjort
19. august 2021 20:00
Mr Green
Tippet til 3.40
Udgivet 19. august 2021 08:18
Jess Thorup blev massivt kritiseret i starten af sæsonen, indtil at resultaterne begyndte at flaske sig og store sejre blev hentet ind. Det tæller store sejre over Lok. Plovdiv og Zhodino i Conference League kvalifikationen. Men er FCK egentlig blevet testet på et niveau, som retfærdiggøre at vi tror de er tilbage?

Hverken Lok. Plovdiv eller Zhodino har været europæisk niveau værdigt, og mindede mest af alt om hold fra 2. Division/1. Division i Danmark. Nu står de foran Sivasspor, der spiller i den tyrkiske liga og er noget mere konkurrencedygtige.

Sivasspor endte på 5. Pladsen i Tyrkiet sidste år, og gjorde en rigtig fin figur sæsonen igennem. Holdet bærer på dygtige og rutinerede spillere som Max Gradel og Hakan Arslan, og truppen bør indeholde noget mere kvalitet end FCKs forrige modstandere.

Sivasspor har heller ikke haft synderlig udfordring på papiret længere, men har heller ikke spillet sig ud til deres fulde potentiale. Vi har allerede set FCK med problemer på udebane uden fans bag sig, og et uafgjort resultat her vil ikke være uacceptabelt, da man ved niveauet og kvaliteten stiger i Parken.
Besøg Mr Green

*Reklamelink


Sivasspor – FC Ku00f8benhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 03:17.

Sivasspor – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar