Silkeborg IF vs Vejle Boldklub – 20. februar 2022 14:00

3F Superligaen | Superligaen
Silkeborg IF vs Vejle Boldklub
Silkeborg vinder
14:00 20. feb.
Tippet til 1.71
Units 4/10
Vundet +2,84
Udgivet 14. feb. 13:13
Besøg Cashpoint

*Reklamelink

Første runde i Superligaen efter vinterpausen. Silkeborg har holdt sammen på truppen, mens der nok engang har været gang i svingdøren hos Vejle, der har ikke mindre end 27 forskellige nationaliteter i truppen.

Silkeborg har hentet Lucas Engel på et lejeophold fra netop Vejle til primært at dække venstre back, hvor Gustav Dahl stadig er skadet, men ellers er der intet sket omkring startopstillingen i klubben, som har spillet nogle gode testkampe, hvor det er blevet til tre sejre og 1 nederlag. Ifølge kampreferater har spillet set solidt ud og Silkeborg har da også holdt nul i alle tre sejre. Eneste nederlag kom mod Randers, som måske er et halvt niveau bedre end Silkeborg.

Vejle har mistet intet mindre end 5 spillere fra startopstillingen i vinterens transfervindue og det kan næsten ikke give andet end problemer – hvis ellers Vejle kan blive ringere, end de var i efteråret. De har fået ny keeper og en næsten helt ny midtbane. De har hentet en hel bunke af spillere, der for Superliga-fansene er ukendte pånær den tidligere Hobro-spiller Babayan, som bør være en forstærkning. Han har dog ikke spillet en hel kamp siden han forlod Hobro. Det er svært at vurdere Vejle på deres testresultater, hvor de har fået 3 uafgjorte og tabt en kamp. Senest spillede de 3-3 mod 1. divisionsholdet Fredericia og det er nok også nærmere, hvad Vejle er, end et Superliga-hold.

Sammenligner man odds for efteråret, lukkede Randers hjemme mod Vejle i ca. 1.55 uden de fire profiler Egho, Graves, Vito og Kehinde. FC København, som på daværende tidspunkt ikke så meget bedre ud end Silkeborg, lukkede i 1.35, Brøndby i 1.45. Så virker odds 1.71 på Silkeborg hjemme på kunstgræsset, som volder de fleste hold problemer, som en rigtig flot pris, hvis Silkeborg bare nærmer sig det høje niveau fra efteråret.

Silkeborg IF – Vejle Boldklub Odds


Silkeborg IF – Vejle Boldklub Head 2 Head


Flere Tips

2. jun.
20:30
Units 1/10
Tippet til 2.05
4. jun.
21:00
Units 1/10
Tippet til 5.00
17:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 5.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar