Silkeborg IF vs FC Midtjylland – 29. maj. 14:00

Fodbold icon
Superligaen Kvalifikationsspil | Superligaen
Silkeborg IF vs FC Midtjylland
Isaksen scorer
Tippet til 2.85
Units 3/10
Vundet +5,55
Udgivet 25. maj. 12:55

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Isaksen har gang i en brandsæson, og virker meget opsat på at snuppe topscorertitlen foran næsen på Patrick Mortensen

✅ Med 11 mål i 13 kampe alene i 2023, er han braget op af topscorerlisten og ligger i skrivende stund side om side med Mortensen. Endda uden at sparke straffespark (endnu)

✅ Midtjylland har scoret 10 kampe i træk nu, hvor det i alt er blevet til 20 mål. Det er svært at se dem forlade banen uden at score i øjeblikket

Isaksen er brandvarm og været det i hele 2023. Ingen tvivl om han snart bliver skudt af for en ordenligt sum penge.

Han ligger side om side med Mortensen på topscorerlisten, hvor der skal et mirakel til hvis det ikke skal være en af dem der løber med titlen.

Senest FCM fik tildelt et straffespark fik Brumado lov at sparke i håb om at de omsider kunne få ham i gang, men han brændte. Jeg har en meget solid mavefornemmelse der siger at Isaksen tager sig af eventuelle straffespark i de sidste 2 kampe, selvom han ikke har sparket før. Det giver sig selv at han ikke sparkede i efteråret hvor både Evander og Dreyer var i klubben, men de er væk nu, og kan ikke få øje på nogen oplagte sparkere i truppen.

Isaksen holder det flotteste scoringsnit i ligaen. Han har blot brugt 150 minutter pr. scoret mål. Det er et meget flot snit for en spiller der egentlig ikke er angriber.

Han har scoret i 5 af hans seneste 6 kampe, hvor det er blevet til 6 mål i alt.

Det kan godt være Silkeborg har haft held til at holde nullet i deres 2 seneste kampe mod Lyngby og Horsens, men deres defensiv er stadig langtfra overbevisende. Overfor FCM kommer der et helt andet tryk, og min tiltro til at de kan holde gæsterne fra fadet ligger på et ret lille sted.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Silkeborg IF – FC Midtjylland Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Silkeborg IF – FC Midtjylland

Silkeborg IF: Skader og karantæner

FC Midtjylland: Skader og karantæner

Silkeborg IF – FC Midtjylland Head 2 Head

Flere Tips

29. feb.
Units 1/10
Tippet til 2.70
1. mar.
Units 3/10
Tippet til 1.83
Units 3/10
Tippet til 2.02
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar