Silkeborg IF vs FC København – 9. dec. 19:00

Fodbold icon
Oddset Pokalen | DBU Pokalen
Silkeborg IF vs FC København
Silkeborg IF +0.50 (AH)
Tippet til 1.78
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 7. dec. 16:58

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Silkeborg spillede lige op med FCK i onsdagens kamp.

✅ FCK spiller sæsonens nok vigtigste kamp blot tre dage efter, hvor man møder Galatasaray i Champions league.

✅ FCK skal vinde med minimum 2 og Silkeborg kan derfor spille på omstillinger, selv hvis de kommer bagud.

Det lignede allerede onsdag aften et FCK hold, som kiggede frem mod det vigtige Champions League opgør mod Galatasaray, som spilles tirsdag aften. Det var en meget lige kamp i parken, hvor Silkeborg havde marginalerne på deres side og vandt 0-2. Derfor skal FCK som minimum gøre det samme, når de gæster jysk park lørdag aften. Det tror jeg ikke kommer til at ske, når de få dage efter skal spille en af klubbens største kampe nogensinde, og velsagtens samtlige spilleres vigtigste kamp i karrieren.

FCK har udtalt at de ikke har tænkt sig at sælge kampen, for at være friske til tirsdagens kamp. For mig er det dog noget de skal sige, som jeg ikke lægger det store i. Jeg regner med at flere af de vigtigste spillere vil blive sparet og har også svært ved at se spillerne give sig 100% med fare for at blive skadet. Det skal siges, at klubben har en ret så bred trup og flere spillere vil muligvis kunne spille sig tættere på startopstillingen til tirsdagens kamp, men det skal alt andet lige være en ulempe, hvis man skifter 4-5 mand i startopstillingen.

Kigger man samtidig helt nøgternt på FCKs form, så har de altså tabt de sidste tre kampe (mod danske klubber), og ikke vundet de sidste fem fodboldkampe man har deltaget i. Spillet er hovedsageligt et spil mod FCK, men Silkeborg kommer også til at give alt hvad de har, inden de går på juleferie efter kampen. Silkeborg har ikke præsteret godt den seneste tid, men er normalt dygtige hjemme på eget (kunst)græs og sejren i parken må også have givet dem en hel del selvtillid.

At spille Silkeborg til ikke at tabe, kan måske for nogen virke underligt, når de kan tåle at tabe med en enkelt og stadig spille sig videre. Derfor vil de ikke presse på for en udligning, hvis de er bagud sidst i kampen. Men omvendt skal FCK presse på, som kan åbne for omstillinger, hvilket jeg ser som en af Silkeborgs helt store styrker. Jeg tror dog slet ikke, at Silkeborg kommer bagud i kampen og er også fristet af at spille dem lige på. Jeg vælger dog ovenstående, da jeg ved en eventuel lige stilling sidst i kampen, tror at kampen kan gå lidt i stå.

Rent oddsteknisk synes jeg FCK er blevet alt for store favoritter. I et lignede opgør ude mod Viborg d. 25 nov. lukkede FCK i odds 1,89. Jeg ser Silkeborg som et lidt bedre hold end Viborg, særligt på hjemmebane. Men at FCK pt står i 2,08, er for mig ikke højt nok, når man tænker på deres seneste resultater og kamptidspunktet. Odds 2,08 havde for mig været mere fair, hvis det var en tilfældig superligakamp i løbet af sæsonen, men som det nok efterhånden er tydeligt, så skal Galatasaray kampen for mig rykke en hel del ved prisen.

Det er for mig et ret stort spil på 5/10 units. Min chancevurdering for kampens 1-X-2 er 35-31-34. Derfor også betvalue på 117,5 ved 1X til odds 1,78. Spilbar ned til 1,52.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Silkeborg IF – FC København Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Silkeborg IF – FC København

Silkeborg IF: Skader og karantæner

FC København: Skader og karantæner

Silkeborg IF – FC København Head 2 Head

Flere Tips

5. mar.
21:00
Units 3/10
Tippet til 2.05
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar