18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Silkeborg IF-SønderjyskE-19. July 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
Silkeborg IF vs SønderjyskE
Under 2.5 mål
19. juli 2021 19:00
888
Tippet til 2.12
Udgivet 14. juli 2021 11:58
Oprykkerne fra Silkeborg åbner sæsonen uden deres offensive esser mens SønderjyskE har flere spørgsmålstegn end svar. Det kan ende med en afventende og nervøs affære.

Silkeborg kom op i Superligaen igen i første forsøg. Op til sæsonen er truppen forstærket med målmand Nicolai Larsen, midterforsvar André Calisir, back Oliver Sonne og midtbanespilleren Andreas Oggesen. Ud er dog gået offensive Magnus Mattsson der med 19 mål var en af de primære årsager til oprykningen. Derudover må midtbanemand Stefan Teitur Thordarson og angriber Nicklas Helenius sidder over i første runde. Det er 30 af 76 mål fra sidste sæson der ryger på den konto. De har dog Vallys, Jørgensen og Abou Ali at gøre godt med men både Abou Ali og Jørgensen har endnu til gode at vise at de også kan gøre sig i Superligaen. Silkeborg kan dog glæde sig over en stærk defensiv, som blot lukkede 28 mål ind på 32 kampe sidste sæson og nu er forstærket med målmand Larsen og svensk/armeneren Calisir, der tilmed har international erfaring.

SønderjyskE er for mig det helt store spørgsmålstegn denne sæson. Der var større forventninger til dem sidste sæson end hvad de leverede og det kostede Glenn Ridersholm jobbet. Holdet har fået tilført et større budget men de store handler lader vente på sig. Defensive er styrket med Tchamba men angriberen og sidste sæsons interne topscorer Wright er på vej væk, og kommer formentlig ikke i kamp her. Derudover skulle Emil Holm være tæt på Spezia. Kan betyde at han sidder over her. Ind er også kommet en ny træner i form af tyske Boris. Han var seneste to sæsoner hos ungarske MTK som har førte til en oprykning og siden midter placering.

Silkeborg kommer defensivt styrket men offensivt svækket til kampen. SønderjyskE er ligeledes offensivt svækket og stiller formentlig med Jacobsen og/eller Finne i front. Det er svært at forudse hvad træner Boris har af planer men overordnet set er truppens kvaliteter i defensiven. Særligt hvis både Holm og Wright begge sidder over.

Det er første kamp i sæsonen og mon ikke point er begge første prioritet. Det kan vise sig at ét point er tilfredsstillende for begge men alt i alt virker en lavt scorende kamp godt betalt omstændighederne taget i betragtning.

Silkeborg IF – Su00f8nderjyskE Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. juli 2021 19:38.

Silkeborg IF – Su00f8nderjyskE Head 2 Head


Skriv et svar