18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Silkeborg IF-Randers FC-29. August 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Silkeborg IF vs Randers FC
Over 2.5 mål
29. august 2021 14:00
Mr Green
Tippet til 1.90
Udgivet 29. august 2021 06:14
Silkeborg fik sæsonens første nederlag, da man tabte til 3-0. Endelig var der en modstander, der fandt ud af at gå højt og lukke SIF’s opbygningsspil ned, og Silkeborg havde enormt svært ved at spille ud af pres, fordi de også manglede fart til at true dybt. FCM er stærke i den disciplin med fart, power og aggressivitet, og spørgsmålet er, om andre kan kopiere det. Viborg blev straffet på det af et par omgange i kampen på Jysk Park, og der er også stor forskel på at skulle gøre det overfor SIF på kunstunderlaget.

Randers har dog stærk fysik og kan i perioder gøre det, men Silkeborg vil også få deres muligheder, når de spiller forbi pres. Det er to boldstærke hold, der suiter underlaget godt, og jeg tror på, at det kan blive chancerigt, selvom Silkeborg har spillet mange målløse kampe i denne sæson. Mod Viborg lavede man pænt med chancer, men man afgav også en del, og på den seneste synes jeg faktisk, der har været tendensen for begge hold.

SIF skulle klart have scoret en enkelt eller to mod FCM, og man skabte også pænt mod OB ude og Viborg hjemme forinden. Det samme gælder for Randers, der spillede et par gode kampe mod Galatasaray og faktisk skabte pænt offensivt. Særligt hjemme var man voldsomt gode, mens man på udebane havde tilløb til mange chancer. Randers har generelt sprudlet, og de har mange tangenter at spille på, da de både kan spille powerfodbold, men med Mistrati, Tibling, Lasse Berg Johnson og flere tekniske spillere også kan sætte god fodbold sammen.

Offensiven har været et stærkere kort hos Randers end defensiven i den seneste lange periode, og det er lidt ukarakteristisk for kronjyderne. Viborg lavede vanvittigt mange chancer mod Randers i deres seneste udekamp, og der var tendenser til, at det kunne knække. Randers har nu Kamara og Kehinde tilbage, og det er voldsomme forstærkninger offensivt. Kamara med sin fysik og pågåenhed bliver helt klart en mundfuld for Calisir, mens Kehinde kan true med sin fart og dribleevner, og han så virkelig skarp ud imod Galatasaray. Jeg tror, Thomasberg placerer ham i højre side, hvor han kan dominere Gustav Dahl med sin fart og med Kallesøe bag sig, så bliver Gustav Dahl aktiveret i lige rigelig grad. Ift., at anføreren for Silkeborg har set lidt uheldig ud i de seneste kampe, så kan det blive en farlig match up for Silkeborg.

Jeg synes, oddset er for højt på overen, selvom Silkeborg har spillet en del målfattige kampe, men holdenes offensive kvaliteter og normalt offensive udtryk skal skabe en åben kamp med en del chancer til begge mandskaber.

Ingen nævneværdige fravær for mandskaberne.

Silkeborg IF – Randers FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Silkeborg IF
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 13:56.

Silkeborg IF – Randers FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar