18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg-Fredericia-26. May 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
Silkeborg IF vs Fredericia
Over 3.25 mål
26. maj 2021 19:45
Udgivet 25. maj 2021 23:19
Kamp: Silkeborg – Fredericia
Tip: Over 3,25 (Asian)
Odds: 1,90
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der forventes fest på Jysk Park, når Silkeborg foran hjemmepublikummet skal fejre den endelige oprykning. Samtidig skal man jagte en 1. plads, så man kan godt forvente, at det bliver offensivt fra første fløjt, og der var da også lidt slinger i valsen rent defensivt, da man spillede 3-3 i seneste runde mod Helsingør.

Silkeborg er da igen også uden Gunnarson i målet, og det har enorm betydning. Joel Felix er også ude af truppen, og det svækker bagkæden, at han er ude, hvilket også var tydeligt imod Helsingør. Helenius er også ude, men Alexander Lind har budt sig godt til med mål i de seneste kampe, og Silkeborg spiller fortsat med Magnus Mattsson, som skal lave 3-4 mål, hvis han skal hente topscorertitlen. Måske det kan få betydning for udfaldet.

Silkeborg har rigeligt at skyde med i offensiven med Vallys, Sebastian Jørgensen, Holten, Røjkjær osv. og der bliver næppe tvivl om, at Silkeborg kommer til at spille derudaf, da de blot skal give hjemmepublikummet noget underholdning og med den sikrede oprykning kan nyde det i fulde drag.

Der er såmænd ikke tradition for målrige opgør mellem disse to, men det er to trænere, der gerne vil have bolden og som gerne vil gå offensivt til værks, og hvis holdene fortsætter takterne fra de seneste runder, så kommer der mange mål. Fredericia tabte 3-0 i seneste runde til Viborg, men der var adskillige chancer i kampen, hvilket xG på 1,5 til Fredericia og næsten 4 til Viborg også vidner om.

Jeg forventer fest og masser af mål på Jysk Park, og mon ikke oddset dykker frem mod kampstart.


Silkeborg – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 01:02.

Silkeborg – Fredericia Head 2 Head


Skriv et svar