18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Silkeborg – AGF-20. September 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
Silkeborg vs AGF
Begge hold scorer
20. september 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 1.68
Udgivet 20. september 2021 06:16
Oprykkerne fra Silkeborg har fået en god sæsonstart og kan med en sejr mod AGF spille sig fire point foran OB på syvendepladsen. Efter tre nulløsninger i starten af sæsonen, har Silkeborg fået gang i målscoringen, senest med 1-1 i Brøndby i en kamp, hvor de endda havde chancer til mere. Det har dog også betydet, at de har åbnet mere op i defensiven, hvor de har lukket mål ind i de seneste fem Superligakampe og endda også i en pokalkamp mod Skive.

AGF fik en sejr senest mod Vejle, men århusianerne er stadig placeret i bunden med seks point for otte kampe. Derfor må man også forvente, at AGF vil forsøge at vinde kampen, da et enkelt point ikke rykker meget i tabellen. AGF har lukket hele 12 mål ind i starten af sæsonen.

Et kampbillede, hvor Silkeborg vil være mest på bolden og hvor AGF kan lukrere på omstillinger er ikke utænkeligt, og bør egentlig også passe begge mandskaber ganske fint. Det plejer at være underholdende, når de to jyske hold mødes. I de seneste fem opgør mellem de to, er begge hold kommet på tavlen, og det er endda med resultater som 3-4 til Silkeborg (oktober 2019) og 2-5 (april 2018).

Silkeborg – AGF Odds


Silkeborg – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar