Sheffield W. vs Watford

Fodbold Championship
Sheffield W.
Watford
31. jan.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

31. jan.
20:45
Watford vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.52*

Units

7/10
Watford vinder eller spiller uafgjort 1.52*

Tip-boosters

  • Watford er et af de stærkeste udehold i ligaen. Watford har ganske imponerede kun tabt en enkelt udekamp i de seneste ti kampe, og det var mod førerholdet Leicester, som bekendt alt andet lige dominerer ligaen i denne sæson.
  • Watford dominerer den indbyrdes statistik mod Sheffield Wednesday, hvor man ikke har tabt i de seneste seks kampe. Her er det blevet til fire sejre og to uafgjorte. Det taler for spilforslaget.
  • Watford er altid et målfarligt hold og adskiller sig måske fra andre hold med en meget stor trup af midtbanespillere, heriblandt mange offensive midtbanespillere. Personligt ser jeg stor værdi i eksempelvis brasilianske Martins Matheus, som har scoret fem mål i sæsonen. Derudover har man de to angribere Vakoun Bayo og danske Mileta Rajovic, som tilsammen har scoret tretten mål. Låneaftalen med Emmanuel Dennis styrker et i forvejen temmelig målfarligt hold i mine øjne.

Analyse

Vi skal til britiske Championship til mødet mellem Sheffield Wednesday og Watford. Hjemmeholdet har det ualmindeligt svært i ligaen, hvor man i øjeblikket er placeret blandt nedrykningspladserne og med seks point op til sikkerhed.

Bedre ser det ud for Watford, som uden at imponere på formkurven senest er placeret stabilt som nummer ti i ligaen. Mere positvt er det dog, at klubben blot har fire point op til play off pladserne.

Holdnyt Sheffield Wednesday

Hjemmeholdet er fortsat uden langtidsskadede Callum Paterson og John Buckley, mens den britiske forsvarspiller Dominic Iorfa ligeledes fortsat er skadet. Træner Danny Rohl foretog en del roteringer i den seneste FA Cup kamp mod Coventry, men det må forventes, at vi mere vil ramme den samme opstilling, som i den seneste ligakamp.

Sheffield Wednesday har været aktiv i det seneste transfer vindue her i januar, hvor man har lavet en låneaftale med målmanden James Beadle fra Premier League klubben Brighton, samt med den canadiske angriber Ike Ugbo fra franske Troyes.

Holdnyt Watford

Træner Valerien Ismail er fortsat uden de skadede spillere i form af Jeremy Ngakia, Edo Kayembe og Ken Sema. En del stamspillere blev sparet i den seneste pokalkamp mod Southampton og forventes at indgå i startopstillingen igen mod Sheffield Wednesday.

Watford har for blot få dage siden foretaget en ganske interessant låneaftale med den nigerianske angrebsspiller Emmanuel Dennis. Han er lejet ud fra Premier League klubben Nottingham Forest, men har netop haft en ganske skuffende udlejningsperiode til tyrkiske Basaksehir, hvor han stort set ikke fik spilletid.

Emmanuel Dennis er en interessant spiller, som rent faktisk har en fortid i netop Watford, så det er en spiller de allerede kender rigtig godt. Tilbage i 2021/22 sæsonen scorede han intet mindre end ti mål og lavede seks assists.

Spilforslag

Jeg synes det er lidt overraskende, at bookmakerne ikke har gjort Watford til svag favorit i dette opgør, eftersom der i mine øjne er klasseforskel imellem de to hold. I den seneste FA Cup kamp mod stærke Southampton var holdet tæt på at gå videre inden en meget sen og skuffende udligning et minut inden overtiden, hvorfor der nu vil være omkamp.

Watford er et af de stærkeste udehold i ligaen, hvor man har vundet tre kampe og spillet to uafgjort i de seneste fem kampe. Rent faktisk har Watford kun tabt en enkelt udekamp i de seneste ti kampe, og det var mod førerholdet Leicester, som dominerer ligaen i denne sæson. Det synes jeg er ganske imponerende og det er svært for mig af se, at Sheffield Wednesday kan spolere noget ved denne statistik.

Jeg vælger at spille dobbeltchance X2 til Watford og syv units på det noget mere sikre forslag, idet jeg vurderer chancefordelingen er forkert fastsat af bookmakerne.

Atalanta vs Verona
Atalanta

Uafgjort

Verona

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Osasuna vs Valencia
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar