Sheffield W. vs Southampton – 4. aug. 21:00

Profit
347,8
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Championship | Championship
Sheffield W. vs Southampton
Southampton +0 asian handicap
Tippet til 1.83
Units 1/10
Vundet +0,83
Udgivet 30. jul. 20:55

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Oprykkerne fra Sheffield mod nedrykkerne fra Southampton. Gæsterne har opbygget et konkurrencedygtigt hold mens værterne skal finde sig selv under ny træner.

✅ Xisco Munoz blev ansat som ny Wednesday træner i starten af juli og har ikke just haft en bedste opstart. Syv kampe spillet og blot én vundet.

✅ Southampton har sagt farvel til nogle stykker men har stadig Armstrong *2, Onuachu, Tella, Adams, Sulemana, Ward-Prowse, Stephens og flere i truppen. Et stærkt hold på Championship niveau.

Det er ikke unormalt at en oprykkere opruster og en nedrykker må starte forfra med et nyt hold. Southampton har også mistet nogle stykker men overraskende få af de bedste spillere. Omvendt har Wednesday ikke forstærket deres hold, udover at leje Fletcher hos Watford, og endda skiftet ud på trænerposten. Det er noget klubben har for vane at gøre og den nye træner Xisco Munoz kan ikke vide sig sikker, hvis resultaterne begynder at gå imod ham. Særligt ikke da opstarten har været ringe med kun én sejr på syv kampe og da han råder over en trup han ikke har valgt. Flere af de bærende spillere fra sidste sæson er ved at være oppe i årene. Palmer, Bannan, Gregory & Smith er alle mellem 31-34 år nu. Uden ungt og frisk blod til at tage over, kan det blive en lang sæson for dem.

Southampton har ansat Russell Martin siden nedrykningen. Retfærdigvis har de også kun vundet én af deres (fem) træningskampe men modstanderne har primært været fra en høj hylde. Truppen har sagt farvel til nogle stykker men flere af stamspillerne fra sidste sæson er her stadig og forventes at spille en rolle. Det har de ihvertfald gjort i træningskampene. Spørgsmålet er om Kamaldeen Sulemana bliver i klubben men selv hvis han smutter kan de stadig stille stærkt op.

Det er åbningskampen og en oprykkere kommer oftest med selvtillid efter en oprykning. Det lader dog til at oprykningsfesten forlængst er lukket i Sheffield, da en ny træner ikke har kunne få det til at fungere i opstarten og råder over en tynd trup han ikke har valgt. Omvendt har Southampton sluppet overraskende godt fra nedrykningen når man kigger på truppen. De har fået en manager som kender ligaen indgående fra sine år hos Swansea og som lader til at have fundet en god startopstilling. Der er på den baggrund gode chancer for at The Saints slipper fra sæson debuten med point og måske endda alle tre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sheffield W. – Southampton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sheffield W. – Southampton

Sheffield W.: Skader og karantæner

Southampton: Skader og karantæner

Sheffield W. – Southampton Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar