Sheffield W. vs Burton – 20. september 2022 20:00

Fodbold icon
EFL Trophy Nord Gruppe H | EFL Trophy
Sheffield W. vs Burton
Sheffield W. vinder
Tippet til 1.44
Tabt -1,00
Udgivet 20. september 2022 08:59

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Sheffield er et af de bedste hold i League 1
  2. Burton er sidst i League 1 efter syv nederlag i de første ni kampe
  3. Sheffield tabte første gruppekamp i EFL Trophy, så der skal point på kontoen denne gang

Der er et sparet kampprogram på menuen denne tirsdag, så turen går til England, hvor den står på cup-fodbold i aften. Vi kender alle FA-cuppen og Carabao-cuppen, men her er vi ude i EFL Trophy, som er en cup-turnering for rækkerne lige under Premier League og Championship. 

Sheffield Wednesday er et af de bedst mandskaber i League 1. Hjemmeholdet indtager 4.pladsen i rækken efter ni spillerunder, som har kastet 17 point af sig. I sidste sæson var de tæt på oprykningen, men måtte se sig besejret i playoff-semifinalen af Sunderland, som endte med at rykke op i Championship. Turneringen her har ikke altid stor prioritet hos League 1-klubberne, som hellere fokusere på ligaen, men i aften bør der være muligheder for en sejr til Sheffield, som tabte første gruppekamp, og dermed skal ud at skrabe point sammen. I sidste sæson blev det til sejr i samtlige gruppekampe, så mindre seriøst tager de heller ikke turneringen. 

Gæsterne fra Burton har nok at se til i League 1, hvor de skraber bunden af rækken. Sæsonens første ni ligakampe har kastet hele syv nederlag af sig, mens det er blevet til et enkelt x og enkel sejr. Der er League 1 på menuen igen i weekenden, og med det udlæg Burton har fået på sæsonen, så bør de prioritere kampen mod Shrewsbury noget højere. Gæsterne vandt første kamp her i gruppen over Leicesters U21-mandskab, så de er ikke på samme måde presset til sejr. 

Der er kvalitetsforskel på de to mandskaber, som tabellen i League 1 viser ganske tydeligt. Der bliver formentlig roteret hos begge klubber til dette opgør, men i det tilfælde må hjemmeholdet også have mere kvalitet. Sheffield Wednesday har vundet de to seneste indbyrdes opgør mod Burton, og i aften bliver det til tre på stribe.  

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sheffield W. – Burton Odds


Sheffield W. – Burton Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
20:45
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.23
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.04
3. oktober 2022
20:45
Units 3/10
Tippet til 2.35
Vis flere

hbspt.forms.create({ region: “eu1”, portalId: “25231212”, formId: “bbee8e8f-aef4-4a16-b368-25c3d2310d07” });

Skriv et svar