18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Sheffield United-Derby County-25. September 2021 16:00

Units 6/10 Tabt
Sheffield United vs Derby County
Over 2,5 mål
25. september 2021 16:00
Marathonbet
Tippet til 2.15
Udgivet 24. september 2021 12:20
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Det kører ikke for Wayne Rooney i Derby, men han holder fast i skuden og det må man have respekt for. Først var der en række uheldige sager omkring Rooney, mens de nu er blevet fratrukket 12 point i pointstraf fra FA.

Det vil sige at Derby efter 8 runder i Championship nu står med -2 point. Betyder det panikstemning i klubben? Der er trods alt “kun” 9 point op til over stregen, men det bliver ingen nem sag at skulle hente dem.

Senest så vi faktisk Derby slippe af sted med tre point, da de slog Stoke 2-1 hjemme. Stoke spillede dog ikke nogen stor kamp her, og på trods af det kom de stadig frem til et par pæne chancer. Set over hele sæsonen har Derbys defensiv heller ikke været decideret imponerende defensivt, da de har tilladt 100 afslutninger imod sig over 8 kampe.

Man kunne også forestille sig at 39-årige Jagielka og 36-årige Davies kan komme i problemer, når de skal ligge overfor kvikke Gibbs-White og Brewster. Specielt med tanke på hvor meget Sheffield har fået gang i målscoringen på det seneste. 11 mål er scoret i de tre seneste kampe. Det ligner heller ikke at målscoringen er sat i gang ved et tilfælde, eftersom at Slavisa Jokanovic skiftede om fra en 5-mandsbagkæde til en 3-mandsbagkæde for tre kampe siden.

Der bør dog også være muligheder for Derby til at true Sheffield defensiven. Ét er at Derby har lukket 7 mål ind i deres seneste 4 kampe, og et andet er at Sheffield med deres EFL Cup kamp mod Southampton fik tre dages mindre hvile, omend der dog var rotation hos Sheffield i 2-2 kampen mod Southampton.

Sheffield United vil gerne blande sig I top-6 I år, så de kan være med omkring oprykningspladserne. Det kræver dog at man i en kamp mod Derby på hjemmebane sikrer sig en sejr. Omvendt så skal Derby også ud over stepperne nu, eftersom de er blevet sat langt bagud.

Kan man også ligefrem frygte at Derby vil falde sammen, når de skal spille første kamp efter pointstraffen? Vi så i Sheffields 6-2 sejr over Peterborough, at de ikke fjerner foden fra pedalen når de er foran.

Bookmakerne vurderer at der er et godt stykke under 50% chance for at opgøret skal gå over 2,5 mål. Det er svært at se et opgør, hvor nogle af holdene vil være tilfredse med X. I mine øjne ligner det flot spil på over 2,5 mål.

Sheffield United – Derby County Odds


Sheffield United – Derby County Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar