Shane Burgos vs Charles Jourdain – 16. juli 2022 20:30

Profit
13,3
TBP
102,9%
Hitrate
50,4%
137 Tips
Mixed Martial arts icon
UFC on ABC 3
Shane Burgos vs Charles Jourdain
Burgos w/ point el. teknisk afgørelse
Tippet til 3.25
Units 2/10
Vundet +4,50
Udgivet 15. juli 2022 01:58

Reklamelink

UFC on ABC 3. Main card i New York. Fjervægt.

Burgos er en fremragende fighter med evnerne til at blande sig i top-10 i divisionen. Han er en rigtig dygtig bokser, der er svær at slå med sit output og pres. Han har vundet flere store kampe, men han har lige manglet det sidste mod eliten, som han pressede til det yderste i sine nederlag. Han har en tendens til at brawle, hvor han er en stor mundfuld med sin kæbe og kondition, men han er efter min mening kommet til kort på højeste niveau, da han ikke kunne matche sine modstanderes fire power.

Jourdain er en glimrende striker, der er meget alsidig og kreativ med sit angreb. Han har udviklet sig de seneste par år, hvorfor han får et step up i modstand, men han har ikke overbevist mig om, at han kan vinde på højeste niveau endnu. Måske lægger jeg for meget i hans uafgjorte kamp mod Culibao fra 2020, men nederlaget mod Erosa fra 2021 taler også imod ham. Han så dog virkelig skarp ud, da han slog Vannata med en guillotine i en 50/50-kamp tidligere i år.

Jeg forventer, at dette bliver en hæsblæsende kamp, hvor begge fightere oplever succes. Jourdain er i stand til at lande spektakulære angreb, som kan afgøre kampe, men han har skruet lidt ned for sin vildskab på det sidste for at kæmpe mere teknisk. Jeg har dog mere tiltro til Burgos, der har et stærkere fundament. Hvis han undgår at blive fanget af et eller andet, som han aldrig ser komme, så bør han kunne marchere fremad og lande med større hyppighed og autoritet pga. sin kondition og rækkevidde. Jourdain har dog altid vist en stærk kæbe, mens Burgos normalt scorer stoppages efter akkumuleret afstraffelse i ensidige kampe, så selvom jeg tror meget på favoritten, så ville et finish imponere mig.

Hvis kampen skulle blive tættere, end jeg regner med, så taler det for spillet, at Burgos, der er meget populær, er på hjemmebane. Det er sandsynligt, at publikum vil juble mere, når han får succes, hvilket kan påvirke dommerne.

Jeg betragter en favoritsejr på point som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg giver en lidt forsigtig chancevurdering på 33 procent, hvilket stadig giver en solid betvalue på 107,25 procent. Da jeg også har et vinderspil på kampen, så holder jeg mig dog til to units. Til sammenligning med dette spil giver Marathonbet 2,75, Betfair Sportsbook giver 2,90, 888Sport, Bet365, Bwin, Mr. Green og Unibet giver 3,00, mens Nordicbet giver 3,05.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Shane Burgos – Charles Jourdain Odds


Shane Burgos – Charles Jourdain Head 2 Head


Flere Tips

12. august 2022
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 7.00
19:30
Units 2/10
Tippet til 2.02
Units 2/10
Tippet til 2.50
Vis flere

Skriv et svar