Shakhter Karagandy-Steaua Bukarest-29. July 2021 15:00

Shakhter Karagandy vs Steaua Bukarest
Under 2.5 mål
15:00 29. juli 2021
Tippet til 2.08
Units 1/10
Tabt
Udgivet 27. juli 2021 17:20
Uefa, Conference League
Shakhter Karagandy er hjemmeholdet men kampen er rykket til Armenien. Steaua vandt første kamp 1-0 i en chancefattig affære. Gode chancer for en gentagelse.

Shakhter Karagandy har mistet hjemmebane-fordelen da Steaua fik medhold i at det var uansvarligt at spille i Kazakhstan grundet corona. Nu må de tage til takke med Yeravan som hjemmebane. Efter en flot 4. plads sidste sæson er Shakhter Karagandy mindre imponerende denne sæson. Efter 19 kampe i ligaen er de fjerde sidst og har blot scoret 14 mål. Seks af dem blev endda scoret i to af kampene. Shakhter Karagandy stiller relativt defensivt op i en 5-3-2 og havde også succes med at begrænse Steaus i det første opgør, til blot to skud på mål og en smal 1-0 sejr. Det lykkes dem dog ikke at få et skud på mål selv.

Steaua er et udmærket østeuropæisk hold. De har flere mand omkring diverse landsholdet og må fortsat regnes som et top 2 hold lokalt. Steaua har modsat værterne masser af europæisk erfaring men det er efterhånden nogen år siden de har været i et europæisk gruppespil. Sidste sæson markerede de sig positivt med en fin andenplads og flest scoret mål. De fleste af dem kom dog fra få spillere og af dem er Man (14 mål) nu solgt mens Olaru (7 mål) er skadet.

Steaua er pæne favoritter i returkampen. De har erfaringen og truppen til at være det men står i den situation at de ikke behøver at vinde for at gå videre. Shakhter Karagandy er langt fra det offensive niveau de viste sidste sæson, og det gør det bestemt ikke nemmere for dem at de skal spille som hjemmehold på en neutral bane i Armenien. De fik dog vist i det omvendt opgør at de defensivt har hvad der skal til for at begrænse Steaua og der er gode chancer for at vi ser en gentagelse af den kamp.

Kampen spilles allerede kl 17:00 lokal tid, og der forventes omkring 28-28 grader ved kick-off.

Shakhter Karagandy – Steaua Bukarest Odds


Shakhter Karagandy – Steaua Bukarest Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar