18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 960,3
TBP 107,3%
Hitrate 47,5%

Shakhtar Donetsk – Inter-28. September 2021 18:45

Units 5/10 Tabt
Shakhtar Donetsk vs Inter
Over 9 corners (Asian)
28. september 2021 18:45
bet365
Tippet til 1.83
Udgivet 28. september 2021 06:51
Besøg bet365

*Reklamelink

En åben match mellem Shakhtar og Inter, som jeg tror kan blive meget åben. Eneste fare er, at begge mandskaber tabte 1. gruppekamp og med et nederlag her vil man være dårligt stillet ift. avancement. Omvendt skal man også have point på tavlen, og Shakhtar skal vinde hjemme over Inter, hvis man skal have mulighed for top-2.

Under De Zerbi har Shakhtar leveret et ret offensivt udtryk, hvor man søger en del possession og er stærke på bolden. Det så man også i kampen mod Sheriff, hvor man på utrolig vis tabte 2-0 trods 70% boldbesiddelse. Shakhtar trykkede på og trykkede på og fik alene 17 hjørnespark i kampen, hvor der kom 22.

Det er to angribende hold, og jeg tror, det bliver en livlig kamp, hvor Inter vil være den dominerende par, men hvor Shakhtar også vil have kvalitet til at udfordre offensivt. Det er to mandskaber, der angriber med mange mand, og det giver rum for omstillinger imod. Det så man bl.a. i Inters hjemmekamp i weekenden, hvor Atalanta stod dybt, men skabte en del på omstillinger og fik hele 8 hjørnespark.

Inter har kun spillet 2 af 7 kampe i sæsonen under denne linje, og den ene var kampen mod Bologna, hvor tingene tidligt var afgjort i en 6-1 sejr. Inter spiller 3-5-2 og med deres wingbacks overfor Shakhtars 4-bagkæde, vil der komme en ubalance omkring backs, hvor der ofte vil kunne skabes overtal eller spilles bagom Inter wingbacks på siderne.

Shakhtars stats er ikke som Inters, men de kommer også fra en liga, hvor de er mere suveræne og ofte kan kontrollere kampene hjem. Monaco fik f.eks. 8 og 6 hjørnespark i kampene mod Shakhtar, som gik over linjen begge gange. Genk fik i kvalifikationen hele 9 hjørnespark i kampen i Ukraine, der endte med 13 i alt. Shakhtar afgiver altså en del, mens de i den hjemlige liga selv får 5,5 i snit pr. kamp på trods af, at de ofte cruiser kampene hjem.

Jeg er overrasket over linjen på 9 i en kamp som denne, og jeg synes, der er klar værdi på over 9 hjørnespark, hvor man får pengene retur ved præcist 9 stk.

Shakhtar Donetsk – Inter Odds


Shakhtar Donetsk – Inter Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar