SfB-Oure FA-Middelfart-3. August 2021 18:30

SfB-Oure FA vs Middelfart
Middelfart (-2) (EH)
18:30 3. august 2021
Tippet til 3.75
Units 2/10
Vundet
Udgivet 3. august 2021 00:27
Der er altid store spørgsmålstegn ved Oure, når sæsonen starter, da det unge hold er afhængige af ophold på højskolen og ungdomsskolen ift. trupsammensætning. Oure rykkede ned med et brag fra 2. division, og de er bestemt ikke kommet styrket ud af sommerpausen, hvor de bl.a. har mistet tre unge drenge til Næsby, bl.a. deres to vicetopscorere, Elias Lamnaouar og Philip Stoustrup, som stod for 12 af Oures 34 mål i sidste sæson.

Oures store problem var, at de ikke kunne forsvare, og de lukkede et hav af mål ind. Oure insisterer på at spille fladt possessionfodbold og bygge op fra keeperen. Det er charmerende og stærk i udvinklingsøje med, men det er hamrende ineffektivt og viser tydeligt, at Oure er et udviklingshold mere end et resultathold.

Nu møder de så Middelfart i pokalen, som altid er stærke i 2. division og blandt favoritterne til at rykke op. De har dog kikset de seneste sæsoner, og det bliver ikke nemmere nu, hvor 2. division er samlet i en landsdækkende række. Middelfart har hentet nogle stærke navne i bl.a. Mathias Høgsholt fra Kolding, som var en stærk defensiv leder, mens André Bjerregaard også er kommet til. Angriberen døjede med skader i Skive, men har tidligere vist stor styrke og målfarlighed sågar også i landets bedste række. Dertil er Marcus De Claville hentet i Næsby, og han lavede hele 9 mål i sidste sæson for fynboerne.

De tilgange sammen med Thomas Viggers fra Brabrand og et par andre unge drenge giver et slagkraftigt mandskab og mod et decimeret Oure-hold, der tabte hele 4-1 i deres seneste træningskamp mod Dalum, så skal det blive med solid Middelfart-dominans og måske også en storsejr.


SfB – Oure FA Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar