Sevilla vs Real Madrid – 17. april 2022 21:00

LaLiga | LaLiga
Under 2,5
Tippet til 1.94
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 17. apr. 12:37
Topkamp i den spanske La Liga. Oddset på kampen er meget lige, og jeg tror da også, det bliver en meget tæt kamp. Jeg lurede meget på uafgjort, fordi jeg sagtens kan se en kamp, hvor begge vil være tilfredse med uafgjort, og i den forlængelse, så tror jeg på få mål og tager den mere konservative udgave.

Real Madrid har nemlig en afstand på 12 point til Sevilla, og selvom Sevilla skulle vinde her, så ved de sandsynligvis godt, at førerholdet ikke smider 9 point i de sidste seks kampe af sæsonen med det program, der venter. Derfor skal Sevilla nærmere kigge den anden vej, hvor kampen om Champions League-billetterne er meget tæt, og derfor vil et enkelt point i opgøret lune.

Står det 1-1 med 15-20 min. tilbage af denne kamp, så tvivler jeg på, at holdene vil satse unødigt, og så kan det sagtens blive en afventende kamp, hvilket vil være en stor fordel.

Real Madrid kommer desuden fra en hård kamp i midtugen mod Chelsea, hvor man måtte forsvare i store perioder, og hvor man skulle anstrenge sig i hele 120 minutter for at spille sig videre til Champions League-semifinalen. Jeg tror, de kommer til at trække tempoet ud af kampen så vidt muligt, og der er i særlig grad blevet trukket store veksler på de offensive profiler i form af Benzema og Vinicius.

Sevilla er stærke defensivt og stærke i deres organisation, og det er blandt grundene til, at de har spillet med helt fremme i denne sæson. Sevilla har kun indkasseret 22 mål i 31 kampe, og hele 22 af de 31 opgør i La Liga denne sæson er gået under 2,5, hvilket vidner om et særdeles godt organiseret hold.

Når Real Madrid møder topholdene, så plejer det heller ikke at boome med mål og som eksempel er deres udekampe mod Villarreal, Betis og Sociedad alle gået under – hold som placerer sig lige under Sevilla og konkurrerer om de europæiske pladser.

Det er en bet for spillet, at Casemiro er ude med karantæne, da han betyder meget for den defensive del som balancerende 6'er. Til gengæld er man også fortsat ramt på backs, hvor Nacho sandsynligvis skal spille venstre back, og det svækker offensiver uden at svække defensiven.

Sevilla – Real Madrid Odds


Sevilla – Real Madrid Head 2 Head


Flere Tips

26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Units 6/10
Tippet til 2.00
8. okt.
20:00
Units 2/10
Tippet til 1.74
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar