Sevilla vs Deportivo Alaves – 12. jan. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
LaLiga | LaLiga
Sevilla vs Deportivo Alaves
Sevilla vinder
Tippet til 2.01
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 12. jan. 10:06

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Sevilla har normalt et rigtig godt tag på Alaves, hvor man på hjemmebane har vundet de seneste syv ud af ni kampe, mens det er blevet til to uafgjort.

✅ Det er specielt målfarligheden som halter gevaldigt hos Alaves, hvor man blot har scoret tre mål i de seneste syv kampe. To af disse scoringer er kommet i pokalopgør.

✅ Alaves er simpelthen elendige på udebane, hvor man endnu har sin første sejr til gode i ligaen i ti kampe med fire uafgjort og seks nederlag.

Vi skal til Spanien til opgøret mellem Sevilla og Alaves. Hjemmeholdet har mildest talt haft en katastrofal sæson, som har budt på oceaner af skuffelser og flere trænerfyringer. Senest blev det til en sen sejr i pokalopgøret mod upåagtede Ferrol, hvor man endda spillede elleve mod ti i det sidste kvarter af kampen. Ikke ligefrem imponerende.

Sevilla er placeret blot et point over nedrykningspladserne i ligaen og på hjemmebane har man nu ikke vundet i de seneste otte opgør, hvilket illustrerer krisens omfang.

Meget bedre ser det ikke ud for Alaves, som ligeledes blot er placeret akkurat over nedrykningspladserne. Lidt positivt har holdet dog kunne finde i de to seneste opgør, hvor man lykkedes at spille uafgjort mod Real Sociedad på udebane, samt hente en smal hjemmesejr i pokalopgøret mod Betis.

Holdnyt Sevilla

Hjemmeholdet har været hårdt ramt af skader de seneste par uger, hvilket er en del af forklaringen på de skuffende resultater. Den relativt nye træner Quique Sanchez Flores må igen undvære anden målmand Orjan Nyland, samt Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, Alfonso Pastor og Erik Lamela.

Derudover savner man nu også angriberen Youssef En-Nesyri, som er udtaget til at spille landskampe for Marokko i Africa Cup of Nations. Det tager en del væk fra en i forvejen svag offensiv hos Sevilla, eftersom han er topscorer for holdet med fem mål i ligaen.

Holdnyt Alaves

Det ser bedre ud for udeholdet, som blot har Jon Guridi og Aleksandar Sedlar ude med skade. Abdelkebir Abqar er desuden fraværende ligeledes grundet udtagelse til landskampe for Marokko i Africa Cup of Nations.

Spilforslag

Der er meget på spil for begge hold i henhold til at rykke sig fri fra de faretrukne nedryksningspladser, så jeg forventer en temmelig fastlåst kamp, hvor begge hold i høj grad vil forsøge at forsvare til point og hvor vi vil se ganske få mål i kampen.

Alaves er simpelthen elendige på udebane, hvor man endnu har sin første sejr til gode i ligaen i ti kampe med fire uafgjorte og seks nederlag. Det er specielt målfarligheden som halter gevaldigt, hvor man blot har scoret tre mål i de seneste syv kampe. To af disse scoringer er kommet i pokalopgør.

Set i lyset af den manglende målfarlighed hos udeholdet, så kan Sevilla nok ikke finde en meget mere oplagt mulighed til endelig at få vendt rundt på tingene. Spanske Mir Rafa og argentiske Lucas Ocampos forventes at udgøre angrebet og sammenkoblet med Suso og Ivan Rakitic på midtbanen, så har Sevilla nok kvalitet til at hente en sejr hjem. Jeg vælger at gå efter en smal hjemmesejr eventuelt 1-0.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om LaLiga her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sevilla – Deportivo Alaves Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sevilla – Deportivo Alaves

Sevilla: Skader og karantæner

Deportivo Alaves: Skader og karantæner

Sevilla – Deportivo Alaves Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar