Sevilla vs Atletico Madrid – 11. feb. 18:30

Fodbold LaLiga
Sevilla
Atletico Madrid
11. feb.
18:30
Higuain-avatar Higuain

Udgivet

Udgivet

11. feb.
18:30
Over 2,5
Tippet til 1.88*
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 2,5 1.88*

Tip-boosters

  • To vaklende defensiver, der tørner sammen
  • To hold, der skal gå efter 3 point
  • Atletico med en meget formstærk offensiv

Analyse

For få sæsoner siden var disse to mandskaber de bedste defensiver i La Liga. Nu er det langt fra virkeligheden, og begge hold indkasserer alt for mange mål. Sergio Ramos’ tilbagevenden til Sevilla har ikke pyntet på defensiven, og de har ledt efter den rigtige stopperkombination, hvor man også har haft et ujævnt forløb grundet skader. Søndag ligner det Badé og Ramos som stopperpar endnu engang, da både Nemanja Gudelj og Marcao er ude til dette opgør.

Sevilla har indkasseret hele 37 mål i 23 kampe denne sæson og over halvdelen af målene imod er utroligt nok kommet på hjemmebane. Sevillas samlede score hedder 29-37, og den skrantende defensiv er den mest medvirkende årsag til, at man kæmper i bunden og kun er 3 point fri af stregen. Der skal bestemt point på kontoen, og selvom Atletico Madrid er et tophold, så vil Sevillas selvforståelse være således, at man også vil spille for at vinde her.

Normalt er det ikke målrige kampe, man husker deres indbyrdes opgør for, men udtrykkene er anderledes hos mandskaberne i denne sæson og ligesom Sevilla, skal Atletico Madrid også spille efter de tre point, da man befinder sig i en tæt kamp om det altafgørende 4. plads, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Girona har efterhånden så stort et forspring, at de sammen med Barcelona og Real Madrid bør kvalificere sig via top-4, og så er der altså få pladser til de øvrige.

Den tidligere er så stærke defensiv, som Simeone skabte i Atletico via en meget stram struktur, er lige så stille begyndt at krakelere, og Atletico indkasserer nemme mål som aldrig før. 25 mål har man indkasseret i 23 kampe, hvilket er voldsomt sammenlignet med sidste sæson, hvor man kun indkasserede 33 mål i hele 38 kampe. Atletico Madrid mangler ledere i defensiven, og Oblak har det heller ikke stået på samme sikre niveau.

José Gimenez er ude for Atletico, og det ligner igen Witsel som midterste stopper, hvilket mere er en fordel, når man har bolden, end når man ikke har bolden. Atletico har til gengæld haft succes i den offensive del, og det har helt automatisk også været påkrævet, da man er så hullede defensivt. Morata og Griezmann har med 13 og 11 mål virkelig haft en flot sæson, og de har fået skabt en pågåenhed i deres offensiv, der virkelig gør det livligt i modsætning til tidligere sæsoner.

Med defensive fravær, skrantende defensiver, sprudlende offensiver og et pres på at hente 3 point hos begge hold, så synes jeg, oddset er flot for minimum tre scoringer i opgøret. Henholdsvis 12 og 14 gange er det blevet til 3 eller flere scoringer i deres kampe, og selvom de indbyrdes opgør normalt er målfattige, så er forudsætningerne denne gang noget anderledes.

Empoli vs SSC Napoli
Empoli

Uafgjort

SSC Napoli

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona -1.00 (AH) Girona vs Cadiz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Georges Mikautadze scorer når som helst Le Havre vs Metz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Over 2.5 mål Freiburg vs Mainz 05
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
America de Cali AH+0.25 Santa Fe vs America de Cali
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Over 6.5 kort Vitoria vs Bahia
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Inter vinder AC Milan vs Inter
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
VfB Stuttgart +0.50 (AH) Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar