18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sevilla-Salzburg-14. September 2021 18:45

Units 2/10 Vundet
Sevilla vs Salzburg
Salzburg AH+2 Hjørnespark
14. september 2021 18:45
Marathonbet
Tippet til 1.73
Udgivet 13. september 2021 17:10
Uefa, Champions League
Erfarne Sevilla åbner mod unge Salzburg. Gæsterne er meget offensivt anlagt men kan komme til kort mod et vel organiseret Sevilla mandskab, som omvendt ikke får mange hjørnespark.

Sevilla har fået en fornuftig gruppe, hvor de er favorit til at gå videre. Holdet er også stærkt med flere erfarne spillere og et par relativt unge der er ved at bryde igennem. Under ledelse af Lopetegui har de en erfarne træner der sværger til possession fodbold og ved hvordan man spiller sig igennem modstanderne. Det har indtil videre været en succes med to fjerde pladser men med hensyn til dette spil, noget som sjældent kaster mange hjørnespark af sig. I første sæson var de helt oppe på 5.95 pr kamp. Det højeste i La Liga men her var de to wing-backs Reguilón & Navas en stor faktor mens de sidste sæson 4.39. Ikke just højt for et top 4 hold. Reguilón er ikke i klubben mere (Acuña god erstatning) og Navas er blevet 35 år. Antallet af indlæg faldt med 4 pr kamp i snit efterfølgende.

Salzburg er et meget ungt og fremadstormende hold. De er med i CL for tredje sæson i træk men for alle andre klubber af deres størrelse har det resulteret i en del profil afgange. Træner Jaissle (Zornigers muse) har dog fortsat et fint men ungt hold tilbage. Offensiven er første prioritet og genpresset sidder på rygraden af de unge spillere. Det betyder at modstanderne, på dette niveau, oftest scorer imod dem men også at de kommer frem til deres chancer. Brøndby var gode/heldige at blot tabe 4-2 samlet over to kampe men drengene fra vestegnen var presset i bund i halvanden kamp. Deres offensive stil medfører oftest pænt med hjørnespark. Selvom modstanderne er top hold. I sidste sæsons CL tabte Salzburg blot denne linje i én af seks gruppe kampe mens de fik flere eller lige så mange hjørnespark i tre af fire opgør mod Bayern og Atletico Madrid.

Sevilla er det bedre hold på papiret og har flere erfarne spillere. Salzburg lader dog ikke til at holde sig tilbage af den grund men de får sværer ved at komme til chancerne her end mod Brøndby og i den østrigske Bundesliga. Sevilla er et hold der holder meget på bolden og får ikke mange hjørnespark som følge heraf. Salzburg skal nok få sine chancer og de hurtige unge drenge kan overraske Sevilla og fange dem på bagbenene.

Sevilla – Salzburg Odds


Sevilla – Salzburg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar