18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Senegal-Namibia-8. July 2021 15:00

Units 2/10 Vundet
Senegal vs Namibia
Namibia vinder eller spiller uafgjort
8. juli 2021 15:00
bwin
Tippet til 2.55
Udgivet 6. juli 2021 06:55
Cosafa Cup. Neutral bane I Sydafrika.
Namibia har udtaget noget nær stærkeste hold mens Senegal kun har U20/23 spillere fra deres nationale ligaer med. Namibia’s erfaring kan blive afgørende.

Senegal er specielt inviteret til at deltage i Cosafa Cup i år. Eftersom den bliver spillet når deres lokal liga slutter og de europæiske baseret spillere holder ferie, har de udtaget et alternativt hold. U20 landstræner Koto har ansvaret og han har udtaget unge spillere fra deres 1, 2 og 3. div. Eftersom deres nationale liga netop er afsluttet har han ikke udtaget spillere fra holdene der kæmpede om mesterskabet. I stedet er hele 12 mand udtaget fra holdene i bund 5. Nogle stykker fra midterklubberne samt flere fra både 2 og 3 division i Senegal. De har været samlet på en træningslejr men det bliver et ungt og usammenspillet hold Senegal stiller op med.


Namibia er faste deltagere i Cosafa Cup og har ingen i år udtaget et godt hold. Deres nationale liga har ligget stillet i mange måneder men hele 11 mand spiller enten i Sydafrika eller Europa, og de er udtaget. Fælles for majoriteten af truppen er dog at de normalt er at finde på landsholdet. Holdet har været samlet i nogle uger for at forberede sig og har spillet to træningskampe op til turneringen. Begge endte uafgjort men kamptræningen er det vigtigeste.

Senegal kommer med et meget ungt og erfarent hold, hvor flere endte spiller for bund klubber eller i de lavere divisioner. Namibia med noget der ligner deres A-landshold, hvor erfaringen er i top og mange med 20+ landskampe. Selvom de lokal spillere ikke har spillet med deres klubber i 2021, er der stadig mange som har i andre ligaer og ikke mindste fået et par træningskampe op til Cosafa Cup.

Senegal ser ud til at være prissat udfra deres navn og ikke truppen udtaget. Gode chancer for at Namibia holder den lokale fane højt og tager point i åbningskampen.

Senegal – Namibia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Senegal
Namibia
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 15:57.

Senegal – Namibia Head 2 Head


3 kommentarer

  1. Cashpoint med 2.61 for X2.

    Bet365, Tipwin og Betfair også med odds på kampen.

  2. Kampen er rykket frem til d. 7 kl 15:00

Skriv et svar