Sebastian Korda vs Corentin Moutet – 19. januar 2022 01:00

Sebastian Korda vs Corentin Moutet
Sebastian Korda -3,5 Partier
03:35 19. januar 2022
Tippet til 1.80
Units 5/10
Tabt
Udgivet 17. januar 2022 20:44
Årets første Grand Slam er i gang, og jeg ser allerede frem mod i overmorgen, hvor anden runde begynder sin afvikling. Her finder jeg klar værdi i et favorit spil, hvor fokus er på Sebastian Korda mod Corentin Moutet. Her tror jeg at Korda fortsætter hans dominerende takter fra første runde, og dækker et handikap på -3,5 partier.

For amerikanerens præstation i første runde var fuldkommen suveræn, hvor han maltrakterede Cameron Norrie, verdens nummer 12 og forsvarende mester fra Indian Wells (ATP-1000). På trods af en virkelig stærk afslutning på 2021, var det dog uklart hvilken forfatning at Korda ville komme til AU Open i. Han blev nemlig testet positiv for Covid-19 og måtte i den sammenhæng droppe både Adelaide 1 og Adelaide 2 (ATP-250), som han ellers havde planlagt at skulle bruge som opvarmning. Han havde ingen symptomer og man kunne via diverse sociale medier følge hans intense isolations-træning fra hotelværelset, som erstatning for hans manglende kamptræning – Og tydeligvis, så virkede det jo! Både hans serv, forhånd og baghånd fungerede fantastisk, og han lignede virkelig også en mand der selvtillidsfuldt red videre på en gennembruds sæson, som 2021 uomtvisteligt var for Korda.

Modsat Korda har Moutet været særdeles aktiv hvad angår kamptræning op til AU Open. Medregnet kvalifikationskampe har franskmanden spillet hele otte kampe op til AU Open. Adelaide 2 bød på hele seks af disse kampe, hvilket sammenlagt blev til cirka 10 timers tennis. Kunne man spekulere i at dette kunne medføre en anelse træthed, både mentalt og fysisk? Vi er trods alt lige startet på sæsonen, og kampene er blevet afviklet under relativt varme forhold, da vi er midt i den australske sommer. Moutet fik på lidt under tre timer besejret Lucas Pouille i første runde, men ud fra højdepunkter og statistikker på opgøret, så lignede det ikke en Moutet med den samme power, som ved Adelaide 2. Faktum er dog at han har vundet massere af tenniskampe på det sidste, hvilket man blot må kippe med hatten af, da han i optakten medregnet kval-og hoved turneringskampe har win/loss stats på 6-2. Med det sagt, så tror jeg dog at det her match-up er helt forkert for ham.. For hvis man kigger på mange af de nederlag som franskmanden har lidt, så er der tit en fællesnævner. Hans overmænd er tit markant højere og dermed også udstyret med en stærk serv. Moutet bliver ganske enkelt ofte overpowered, og i dette match-up på udendørs harcourt, giver jeg ikke franskmanden på 175 cm gode chancer. Et eksempel er for blot tre dage siden, hvor Arthur Rinderknech besejrede Moutet med 6-1, 6-3. Med sine 1,96 cm er Korda også udstyret med en stærk serv, men samtidigt er han også ganske atletisk og hurtig på fødderne, hvilket også gør ham til en stor trussel i franskmandens servepartier.

Anlægget her i Melbourne er også et sted med søde minder for Korda familien. Sebastian vandt nemlig junior udgaven i 2018, imens at farmand tog senior titlen i 1998. Korda fortsætter hans afklapsning af venstrehåndede modstandere i Melbourne og dækker en linje på -3,5 partier til fine odds 1,80 hos Bet365.

Lykke til – Og spil ansvarligt!

Sebastian Korda – Corentin Moutet Odds


Sebastian Korda – Corentin Moutet Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar