18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Seattle Sounders FC-Tigres-11. August 2021 04:00

Units 3/10 Vundet
Seattle Sounders FC vs Tigres
Seattle Sounders FC 0.00 (AH)
11. august 2021 04:00
Mr Green
Tippet til 2.28
Udgivet 9. august 2021 18:32
Concacaf, League Cup.
Seattle er midt i deres nationale sæson, hvor de gør det godt. Tigres er næsten lige startet igen i Mexico og kommer uden et par stamspillere.

Seattle Sounders har gjort en god figur i MLS denne sæson. Godt nok er blot én af de sidste fem vundet men de indtager fortsat andenpladsen i vest og kan glæde sig over ligaens bedste forsvar. Concacaf League Cup er en sjov størrelse og det er blot anden gang det afholdes. Det helt store spørgsmålet er hvor seriøst holdene tager turneringen. For Seattle er det dog en stor kamp, og selvom ligaen har første prioritet, udtaler træner Schmetzer at de prioritere den og stiller i stærkeste. Efter et endt Gold Cup er brødrene og landsholdsspillerne Roldan vendt retur og begge er i spil til kampen. Af nævneværdige fravær er dog back Tolo (fast / ude siden maj) og midtbanemand Atencio (rotation / ude senest). Derudover få andre men ellers fri valgt blandt de bedste.

Tigres er blandt de største i Mexico. Det sidste årti har de spillet sig helt op i toppen, og vundet flere mesterskabet, Concacaf CL, sølv ved VM for klubhold og andet godt. Sæson starten har dog ikke været synderligt imponerende med fire point for tre kampe. Om det spiller en afgørende rolle må være uvist men legende træneren Herrera har valgt at rejse til Seattle uden 1. målmand Guzmán (fast), midterforsvar Salcedo (fast), back Rodríguez (fast), midtbanemand Pizarro (fast) samt angriber og sidste sæsons topscorer Gignac (fast). Kampene kommer som perler på en snor i Mexico og League Cup er måske ikke Tigres første prioritet i øjeblikket. De spillede tre dage før og har to kampe indenfor syv dage efter denne kamp. Lig dertil rejsen og den afbrydelse det er at spille i det nordvestlige USA og det er måske lig med udtagelsen og kan betyde at flere backup spillere kommer i kamp.

Tigre er et bedre hold på papiret når de kommer i stærkeste. Seattle gør det dog godt denne sæson og kan byde et afbudsramt Tigre hold op til dans. Sårligt når de kommer i stærkeste og kan nyde godt af kunststof hjemmebanen.

Seattle Sounders FC – Tigres Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. august 2021 09:19.

Seattle Sounders FC – Tigres Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar