SD Amorebieta vs Leganes – 11. mar. 20:30

Fodbold Segunda Division
SD Amorebieta
Leganes
11. mar.
20:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

11. mar.
20:30
Leganes vinder
Vundet +7,35

Units

5/10
Leganes vinder 2.47*

Tip-boosters:

  • Leganes er tophold i Secunda Division i Spanien. Offensivt har man en fantastisk trio i form af Diego Garcia, Raba Dani og Miguel de la Fuente, som tilsammen har scoret intet mindre end 25 mål i ligaen. Holdet har ingen skader eller fravær til kampen.
  • Amorebieta har haft en katastofal sæson og er placeret som absolut bundprop i ligaen. Selvom formkurven på det seneste har set en opblomstring, så er der altså trods alt flere aspekter som halter enormt for dynamikken på holdet.
  • Leganes smadrede Amorebieta i det omvendte opgør med hele 6-0 tilbage i oktober sidste år. Jeg forventer ikke, at vi ser helt samme cifre i dagens kamp, men føler mig skråsikker på, at Leganes kommer ud af opgøret med tre point på kontoen.

| Sidst opdateret:

Analyse

Jeg har fundet et temmelig interessant opgør i den spanske anden division, hvor Amorebieta mandag aften tager imod Leganes på Campo Municipal de Urritxe stadium. Vi har her af gøre med to hold, som har komplet forskellige placeringer i ligaen, men alligevel har bookmakerne ikke favoriseret nogen af holdene synderligt meget. Jeg vurderer dog kampen anderledes og finder betydeligt større værdi i en udesejr.

Amorebieta har haft en katastofal sæson og er placerret helt i bunden af liga tabellen, hvor der er syv point op sikkerhed fra de fire nedrykningspladser. Tilbage i midten af december sidste år, så hyrede klubben en ny træner i form af Jandro Castro, som har formået at fremskaffe mere positive resultater. Specielt formkurven er forbedret markant med to sejre og to uafgjorte i de seneste fem kampe. Holdet formåede eksempelvis at slå Elche, som er placeret på andenpladsen i ligaen, tilbage i starten af februar.

På den anden side har vi Leganes, som i øjeblikket ligger øverst i tabellen. Det er dog værd at bemærke, at det er en yderst intenst situation i den spanske anden diivsion, hvor hele ni hold er placeret i toppen med blot fire point imellem sig. Leganes har set et dyk i formen med to nederlag i de seneste par kampe og det er derfor ekstremt vigtigt, at holdet hurtigt får vendt rundt på dette i lyset af den intense konkurrencesituation i ligaen.

Holdnyt Amorebieta

Træner Jandro Castro har en komplet skadefri trup til sin rådighed, hvorfor det er forventet, at vi kommer til at se den samme startopstilling som i den seneste uafgjorte kamp mod Zaragoza. Castros foretrukne formation er 4-4-2.

Holdnyt Leganes

Træner Borja Jimenez er tilsvarende privilegeret med en komplet trup til rådighed, hvor endda to nye spillere er tilbage i truppen i sammenligning med den seneste kamp. Den spanske midtbanespiller Miramon er meldt klar, hvilket også er tilfældet for den spanske idealstarter Jorge Sáenz i forsvaret.

Spilforslag

Amorebieta har gennemgået en meget stor forandring på det seneste i forhold til indledningen af sæsonen, hvilket også afspejles i chancevurderingerne, som er sat meget lige i forhold til en kamp mod absolut top og bund. Jeg vurderer dog, at Leganes trods alt bliver for stor en mundfuld for hjemmeholdet og især også med tanke på, at Leganes utvivlsomt vil benytte kampen til en modreaktion til de to seneste skuffende nederlag.

Leganes træner Borja Jimenez var meget klar i spyttet på weekendens pressekonference, hvor målet med dagens kamp mod Amorebieta klart er en sejr. Der restererer tretten kampen i ligaen og med så mange hold placeret med så få point mellemrum imellem, så er der ikke råd til flere point tab for klubben.

Jeg vurderer endvidere, at Leganes simpelthen også er et klasseniveau bedre end Amorebieta på alle positioner, også selvom formkurven hos hjemmeholdet har været stærk på det seneste. Jeg har vitterligt svært ved at se, hvordan Amorebieta skal kunne hente point i dagens kamp og vælger at spille Leganes udesejr med fem units på udfaldet.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar