Scunthorpe-Swindon-7. August 2021 16:00

Scunthorpe vs Swindon
Scunthorpe vinder Draw No Bet
16:00 7. august 2021
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tabt
Udgivet 26. juli 2021 16:17
England, League Two.
Scunthorpe var tæt på at rykke ned sidste sæson mens Swindon rykkede ned fra League One. Gæsterne har mistet mange spillere, og har blot 10 1. holdsspillere i skrivende stund.

Scunthorpe har haft det svært siden nedrykningen til League Two for to sæsoner siden. Sidste sæson var de blot tre point fra at rykke ned. Indtil videre har 5-6 mand fra startopstillingen forladt dem, og det er et minus men seks nye er kommet til. Det ser ud til at have fungeret fint i pre-season hvor et lavere rangerende hold blev slået stort mens man har vundet over L1 holdet Burton og tabt knebent til Hull. Scunthorpe har som de øvrige hold måtte undvære fans til deres kampe men de må nu vende tilbage og det forlyder at spillerne har nydt at have dem igen til deres træningskampe. Mon ikke det giver holdet et boost.

Swindon rykkede ned fra League One. Som om det ikke var nok har klubben haft svært ved at betale spillernes løn, og truppen fik forsinket betalt blot 60% af deres juni løn. Ejeren af stadionet har ikke fået stadion leje i mere end et år, og træner McGreal har sagt op. Swindon har på den baggrund også måtte acceptere at nogle spillere har forladt klubben. Deriblandt forsvar Grounds og nyankommende forsvar Sweeney grundet manglende løn. Det betyder at de kun har 10 1. holdsspillere i truppen men Pittman kan være på vej væk, da han endnu ikke er kommet tilbage fra ferien. Til at supplere truppen er nogle ungdomsspillere hivet op men med to nederlag i tre træningskampe mod lavere rangerende hold, lader det ikke til at forstærke holdet.

Scunthorpe er ingen sværvægtere i League Two og de er tredje favorit til at rykke ned. Modsat Swindon har de dog en 25-mand stor trup og har vist lovende takter i pre-season. Swindon har stort set ikke noget hold tilbage og træner samt spillere forlader dem. Grundet de manglende løn udbetalinger kan de blive ramte af et transfer forbud, og det sætter dem endnu længere tilbage.

Der er stadig et par uger til sæson start og Swidon kan nå at forbedre sig men alt i alt har Scunthorpe træner Cox langt bedre forberedelses vilkår end den nye Swidon manger Garner.

Scunthorpe – Swindon Odds


Scunthorpe – Swindon Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar