18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Scotland-Czech Republic-14. June 2021 15:00

Units 2/10 Tabt
Skotland vs Tjekkiet
Begge hold scorer: ja
14. juni 2021 15:00
Udgivet 8. juni 2021 13:57
Kamp: Skotland-Tjekkiet
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,12
Bookmaker: Nordicbet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . ..

EM Gruppe D. Både Skotland og Tjekkiet må spille tredje violin med England og Kroatien i gruppen men det gør kravet for en sejr endnu større. Tjekkiet det bedre hold men Skotland bliver båret frem af tilskuerne på Hampden Park.

Skotland er med til sit første EM siden 1996. Skotterne måtte igennem Nations League hvor de slog Israel og Serbien på straffespark efter 0-0 og 1-1. Efterfølgende tabte de to kampe i træk men har op til EM spillet fem kampe i 2021 der har resulteret i tre uafgjorte og to sejre samt hele ti mål scoret. Det må alt andet lige give skotterne selvtillid inden slutrunden på hjemmebane. Træner Clarke har udtaget et fornuftigt hold. Mest bemærkelsværdigt er manglende på målscorer og blot én mand har scoret 10+ mål. Midtbane spilleren McGinn. Der er dog flere som kan bidrage offensivt i form af Christie, Armstrong, Fraser, Adams & McGinn, hvorfor jeg ikke er synderligt bekymret.

Tjekkiet er også ved at finde tilbage til sin storheds tid med det nuværende hold. De var med til EM i 2016, uden at imponerer men har efterhånden fået samlet et udmærket hold. De endte to´ere i en nem kval gruppe bagved England men har efterfølgende svinget mere i præstationerne. Op til EM tabte de klart 4-0 til Italien mens de endnu har en kamp mod Albanien til gode. Truppen de har udtaget er fin med spillere som Coufal, Vaclik, Darida, Jankto, Soucek & ikke mindst Schick i front. Alt i alt en trup der kan både bagud og fremad banen.

Det er begge åbningskamp og mod gruppens svageste hold. I begges optik. Eftersom sværer kampe venter dem, skal de have point her for at sikre sig selv et godt udgangspunkt og jeg forventer to hold der går efter sejren. Skotland har spillet godt op til slutrunden men tjekkerne har et bedre hold på papiret og flere mand der kan true skotterne. Skotland har god mange hjemme fans i ryggen og mon ikke det giver dem 5-10% ekstra på motivations kontoen, selvom den burde være fyldt i forvejen.

Marked forventer en lavt scorende kamp men begge har alle grundene og kvaliteterne til at jagte sejre og dermed forøge sandsynligheden for mål.


Scotland – Czech Republic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Skotland
Tjekkiet
Odds are subject to change. Last updated 14. juni 2021 14:58.

Scotland – Czech Republic Head 2 Head


Skriv et svar