Schweiz vs Norge – 10. maj. 16:20

Ishockey World Championships
Schweiz
Norge
10. maj.
17:20
GoFishDK-avatar GoFishDK

Kampstart

Kampstart

10. maj.
17:20
Under 5,5 mål
Tabt -4,00

Units

4/10
Under 5,5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det er en åbningskamp, der kan blive mere nervøs end normalt.
  • Schweiz har en generel stærk defensiv, der normalt ikke lukker mange mål ind i deres kampe.
  • Norge har fået NHL-spiller, Mats Zuccarello, men kan Schweiz lukke ned for ham, så er der ikke meget offensiv tilbage.

| Sidst opdateret:


Analyse

Åbningskamp ved VM for begge hold, hvor Schweiz må indtage en klar placering top4 hold i gruppen, mens Norge burde være sikre på, at man ikke kommer i nærheden af nedrykning. Norge har mere klasse end bl.a. Storbritannien, og burde være sikker at ende over dem i stillingen.

Schweiz har op til VM spillet hele ni kampe, hvor man er gået under linjen i syv af kampene, men det har dog også været modstand, der har været bedre end Norge, men defensivt har man holdt Tjekkiet, Finland og Sverige op til Czech Hockey Games på samlet 6 mål. Schweiz er et bedre hold defensivt end offensivt, så det bliver sandsynligvis flere målfattige end målrige kampe fra Schweiz’ side.

Norge har spillet en del kampe op til VM, hvor de har spillet hele fire kampe mod Danmark, men af de otte kampe har seks af dem været under linjen på 5,5 mål. Dog har modstanden ikke været på helt samme niveau som Schweiz, hvor Letland har været bedste hold, hvor Norge vandt 1-0 og tabte med hele 0-8 i den anden kamp.

Norge har fået NHL-forstærkning ind på holdet, hvor Mats Zuccarello er kommet ind, men han har ikke været en del opstarten til VM, og kommer direkte ind på holdet. Til kampene mod de mindre hold i gruppen bliver han en klar forstærkning, men jeg tror ikke, at han får den store rolle til denne kamp.

Kigger man på de indbyrdes kampe, så endte det med 3-0 til Schweiz ved sidste VM, mens hvis man går længere tilbage i tiden, så er de sidste fem kampe gået under linien. Dog ikke den store udsving i mine procenter, da man ikke kan bruge kampe fra sidste årti til det store.

Tip på resultat: Schweiz vinder 3-1

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar