18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Schweiz-Tyrkiet-20. June 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Schweiz vs Tyrkiet
Begge hold scorer: ja
20. juni 2021 18:00
Mr Green
Tippet til 1.77
Udgivet 20. juni 2021 07:12
Kamp: Schweiz – Tyrkiet
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,79
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Schweizerne står noteret for ét point efter slutrundens første to gange og er dermed tvunget til at vinde, hvis de skal gå videre fra puljen. Vinder de, bør det dog også være nok til minimum at blive en af de bedste treere. Schweiz, som vandt kvalifikationsgruppen mod Danmark tilbage i 2019, har ikke ramt samme niveau, som man har set fra dem i de seneste par år. De blev blæst bagover af Italien, og havde trods et overtag i kampen mod Wales, også problemer med at få tingene til at fungere. 

Tyrkiet har også skuffet indtil videre. Tyrkere har ellers været i fremgang i de seneste par år, og før slutrunden gik i gang, var de favoritter til at blive to’er i puljen. Nu er det løb kørt, og det ser også ud til, at det er kørt i forhold til tredjepladsen med en målscore på minus 5. 

Schweiz skal frem og gribe taktstokken i den er kamp og med det defensive niveau, som tyrkerne har vist i turneringen indtil videre, bør der være gode muligheder for scoringer. Omvendt vil Schweiz’ dominans også åbne op for tyrkiske omstillinger, hvor spillere som Calhanoglu og Under er farlige. Med Tyrkiets passion for fodbold og landsholdet, bør de heller ikke lægge sig fladt ned, men vil gerne slutte med manér og gøre nationen stolte, selvom det har været en skuffende slutrunde. Mål i begge ender ligger lige til højrebenet.  


Schweiz – Tyrkiet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 02:39.

Schweiz – Tyrkiet Head 2 Head


Skriv et svar