Schwalbe Classic 2023 – 14. jan. 05:00

Profit
-4,8
TBP
99,4%
Hitrate
34,6%
282 Tips
Cycling icon
| Schwalbe Classic 2023
Schwalbe Classic 2023
Phil Bauhaus vinder
Tippet til 4.00
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 13. jan. 21:35

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Phil Bauhaus er en meget hurtig sprinter, der må regnes som én af de allerhurtigste i det her felt.

✅ Bauhaus kommer til start i løbet med en skarp leadoutrytter i form af Nikias Arndt, men også flere arbejdsheste som Sütterlin og Scott.

✅ Bauhaus plejer både at være ret stærk i starten af sæsonen, men han er også oftest meget stærk på de indledende etaper, hvor spurterne er mere kaotiske.

Cykelsæsonen indledes med det traditionelle sprinterløb i Australien. Det er ikke et officielt UCI-løb, men her før sæsonstart tager bookmakerne hvad de kan få, og derfor har vi odds på løbet. Det ender i en massespurt.

På papiret er Caleb Ewan løbsfavoritten, eftersom han ofte vinder løbet, men australieren har store udfordringer i positionskampen. Til det her løb kommer han desuden ikke med sit eget Lotto-hold, men derimod med det australske landshold, hvorfor leadoutet ikke er afstemt. Det er ikke unormalt forud for sæsonens første løb, men med de vanskeligheder han har haft i leadoutkampen, tror jeg det bliver svært. Hvis han placeres i gunstig position, tror jeg dog, han vinder.

For på fart kan han kun udfordres af ganske få – men én af dem er Phil Bauhaus, der efterhånden har udviklet sig til en rigtig hurtig sprinter. Bauhaus er heller ikke altid en ørn i placeringskampen, men jeg stoler mere på ham og den erfarne leadoutrytter Arndt, end jeg gør på Ewan. Jeg føler, at Bauhaus er stærkere i en kaotisk spurt – som jeg forventer at sæsonens første spurt bliver – og det vidner hans mange sejre på de indledende etaper i etapeløb også om. Ligeledes er han ofte stærk i starten af sæsonen.

Caleb Ewan, Kaden Groves, Gerben Thijssen og Jordi Meeus er blandt de øvrige ryttere, jeg anser som realistiske vindere.

4,00 – Bet25, Bet365

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Schwalbe Classic 2023 – Odds

Forventede startopstillinger Schwalbe Classic 2023 –

Schwalbe Classic 2023: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Schwalbe Classic 2023 – Head 2 Head

Flere Tips

7. feb.
Units 3/10
Tippet til 3.15
Units 5/10
Tippet til 2.10
Units 2/10
Tippet til 2.05
Vis flere

Skriv et svar