Scafati Basket vs Virtus Segafredo Bologna – 1. okt. 19:30

Profit
57,3
TBP
106,1%
Hitrate
48,6%
212 Tips
Basketball icon
Serie A | Serie A
Scafati Basket vs Virtus Segafredo Bologna
Virtus Bologna -7.5
Tippet til 1.90
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 30. sep. 18:09

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Virtus med gode takter under ny træner tidligt på sæsonen

✅ Virtus er mere battle tested i deres opvarmningskampe

✅ Forskellen på talent mellem de to hold er voldsom

Vi skal en tur til Scafati i Campania regionen, hvor danske Iffe Lundberg og Virtus Bologna kommer på besøg søndag aften. Det er de to holds åbningskamp i den bedste italianske række. 

Bologna er en af de to titelfavoritter (sammen med Olimpia Milano) i denne sæson, mens Scafati skal forsøge at kæmpe sig inde i top-10, der ville give dem en plads i slutspillet. Noget de ikke formåede sidste år.

Begge hold har gjort det godt i deres opvarmningskampe. Dog har Bologna mødt BETYDELIGT stærkere modstand. Bologna har mødt Milano, to EuroLeague hold og et Lega A hold, mens Scafati har mødt fire decideret dårlige hold – den ene kamp hvor de mødte et relativt stærkt hold, tabte de overbevisende med 15pt (Bonn)

Scafati har oprustet sig på et par pladser, men er stadig lysår bag det talent, som Virtus kan stille med. De har selvfølgelig hjemmebanen i ryggen, men Bologna var til gengæld det bedste udebanehold i ligaen sidste sæson.

Virtus Bologna havde en mærkelig sæson sidste år. De var utroligt svingende. De to højdepunkter var uden tvivl udebanesejre i verdens andenbedste liga, EuroLeague, hvor de slog både Real Madrid og Barcelona på udebane – forresten med danske Iffe Lundberg som MVP i begge opgør!

Legendariske Sergio Scariolo blev smidt på porten efter nogle spøjse pressekonferencer, og i stedet ansatte man Luca Banchi. En mand der blev kåret til turneringens træner ved det netop overståede VM. Jeg elsker dette fit for Bologna, og det mandskab de har.

Banchi har et stort fokus på holdbasket og bevægelse. Det var især problemet sidste år. Det sker ikke under Banchi. Der er blevet oprustet med spillere som Davontae Cacok, Polonara og Jaleen Smith (+ Dobric, men han er skadet). Tabet af Teodosic er stort, men der var for meget hero-ball med ham ved roret sidste år.

Jeg har store forventinger til Virtus i denne sæson. De har netop vundet deres første Super Cup trofæ, og bør komme indtil denne kamp med et klart signal. De skal vise, at de er Italiens #1 hold. Linjen bør være -9/-9.5.

Du kan følge alle mine spil på Twitter/X @ AndreasKrogh4 – NBA starter snart!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Scafati Basket – Virtus Segafredo Bologna Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Scafati Basket – Virtus Segafredo Bologna

Scafati Basket: Skader og karantæner

Virtus Segafredo Bologna: Skader og karantæner

Scafati Basket – Virtus Segafredo Bologna Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar