18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Saudi Arabien-Vietnam-2. September 2021 12:00

Units 2/10 Vundet
Saudi Arabien vs Vietnam
Saudi Arabien -1.25 (AH)
2. september 2021 12:00
ComeOn
Tippet til 1.82
Udgivet 25. august 2021 15:08
AFC, VM Kval.
Saudi Arabien og Vietnam er endt i en svær kval gruppe. Saudi Arabien fik dog vist i den indledende runde at de er i fremgang og det kan blive svært for Vietnam i den arabiske ørken.

Saudi Arabien gik ubesejret igennem den indledende kval gruppe med seks sejre, to uafgjorte og hele 22 mål scoret. Flere af modstanderne var retfærdigvis af ringe kvalitet men de slog hold omkring Vietnams niveau. Saudi Arabien har udelukket spillere fra deres nationale liga. Særligt Al-Ahli, Al-Hilal & Al-Nassr er stor leverandører men med god grund. De er storholdene i Saudi Arabien og regnes alle tre som gode hold i AFC. Særligt Al-Nassr mens den Saudi Arabiske liga som helhed vurdere som den fjerde bedste. Lokal skal Saudi også kigge langt efter nederlagene på det seneste. da blot én af otte kampe er tabte efter Corona pausen.

Vietnam er et hold i fremgang. De er rykket hele 55 pladser frem på verdens ranglisten de sidste 5-6 år og indtager nu 92'ende pladsen. Vietnam kom videre fra de indledende grupper ved at ende som en af de bedste 2'ere. Gruppen var forholdsvis svag, da UAE var bedste hold mens resten alle er uden for top 120 i verden. Vietnam's trup består primært af lokale spillere. Målmand Van Lam er reserve målmand hos Cerezo Osaka mens alle andre spiller hjemme. De vietnamnesiske klubber gør sig sjældent positivt bemærket i Asien. Viettel regnes som deres bedste men de er helt nede som nr 234 blandt klubber i Asien og ligaen som helhed regnes blot som den 16'ende bedste i AFC.

Saudi Arabien var med til VM2018. De skal dog spille op til deres bedste, hvis de skal komme forbi hold som Japan, Australien og Kina som er i deres gruppe. Saudi Arabien's helt store fordel er hjemmebanen Riyadh. Der forventes 33-34 grader omkring kick-off og meget tør luft. Vietnam er vant til varmen men en langt højere luftfugtighed.

Vietnam er det svageste hold i gruppen, og er med i sidste kval runde for første gang nogensinde. Selvom de har oplevet en fremgang på det seneste har modstanderne primært været lavere rangeret nationer. Saudi Arabien og de øvrige i gruppen er et helt andet niveau.

Gode chancer for at Saudi Arabien åbner deres VM kval med en forholdsvis sikker sejr.

Saudi Arabien – Vietnam Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Saudi Arabien
Vietnam
Odds are subject to change. Last updated 2. september 2021 11:56.

Saudi Arabien – Vietnam Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar