18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 104,2
TBP 105,5%
Hitrate 42,6%

Sara Errani-Polona Hercog-9. May 2021 10:30

Units 3/10 Tabt
Sara Errani vs Polona Hercog
Sara Errani vinder
9. maj 2021 11:05
Udgivet 9. maj 2021 07:14
WTA Rom, kvalifikation, grus.

Sara Errani spiller på hjemmebane her i Rom, og hun har forbedret sit spil enormt meget det seneste halve år, så jeg kan ikke lade være med at smide et lille spil efter hende i denne kvalkamp.
Errani har specielt forbedret sin serv, som godt nok stadig er meget svag, men slet ikke på niveau med tidligere, og hun laver heller ikke et hav af dobbeltfejl i hver kamp længere. Hun har spillet godt i år, hvor hun bl.a. vandt et par gode kampe i Bogota, inden hun tabte til en meget velspillende Zidansek.
Her i Rom er hun tidligere både gået til finalen og semifinalen tilbage i hendes storhedstid omkring 2012/13 stykker. Det niveau er hun naturligvis langt fra, men hun er stadig en grushaj, der får vildt meget tilbage. Der er stadig mange breaks i hendes kampe, men hun er begyndt at holde serv betydeligt oftere, end for bare et år siden.

Polona Hercog har ikke været specielt prangende i år. På nær en sejr i en ITF turnering i Portugal, er det blevet til mange nederlag. Hun slog sikkert wildcard spilleren Bronzetti i første kvalkamp, men nu er det en helet anden modstand hun står overfor her.

H2H er 3-0 til Errani, men opgørene ligger en del tilbage. Men det siger lidt om at Erranis spillestil ikke ligger specielt godt til Hercog, da hun på ingen måde kan slå igennem Erranis defensiv.
Oddset på Errani er nu steget,, til et niveau hvor jeg ikke kan ladet være med at spille hende.

Yderligere analyse…


Sara Errani – Polona Hercog Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 00:55.

Sara Errani – Polona Hercog Head 2 Head


Skriv et svar