Santa Cruz vs Central SC – 25. mar. 20:30

Profit
347,8
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Pernambucano | State Leagues
Santa Cruz vs Central SC
Begge hold scorer
Tippet til 2.20
Units 2/10
Vundet +2,40
Udgivet 24. mar. 12:56

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Det nærmer sig afgørelsens time i Pernambucano. Santa Cruz har tre kampe tilbage. De kan både risikere at rykke ned og har chancen for at kvalificere sig til playoff kampene. Central kæmper for at holde sig indenfor de sidstnævnte pladser.

✅ Santa Cruz spiller mange kampe iøjeblikket. Dette bliver deres fjerde på 10 dage og første under deres nye træner.

✅ Central har to kampe tilbage og med et tæt følgefelt skal der point på kontoen. De kommer dog defensivt svækket til kampen da tre forsvare sidder ude.

Holdene i Pernambucano har mellem en og tre kampe tilbage. Santa Cruz har tre mens Central har to. Af de 13 hold er to nedrykkere fundet mens fire af seks playoff finalister er på plads. Santa Cruz er tre point over nedrykningsstregen men samme tid blot ét point fra at rykke ind i top 6. Fem hold kæmper om de to tilbageværende pladser. En af de andre er Central som indtager femtepladsen og har en kamp i hånden i forhold til de to nærmeste forfølgere. Vinder de her har de med 99% sandsynlighed sikret sig top 6 mens Santa Cruz skal bruge en sejr for at lægge afstand til nedrykninsstregen og potentielt rykke ind i top 6.

Santa Cruz har den ulempe at de spiller mange kampe iøjeblikket. Dette bliver deres fjerde på 10 dage og syvende på 20 dage. Formkurven er nedadgående efter fem kampe og ét point. Retfærdigvis er fire af de kampe i Copa Do Nordeste men de sidder i benene og hoved samt kostede træner Ribeiro jobbet i går. En erstatning er på trapperne men tvivlsom om vedkommende når at komme på plads til denne kamp.

Central har meget mere luft mellem deres kampe. Måske endda for meget. Seneste kamp var for 20 dage siden men pausen er brugt på mild træning og få skadet spillere tilbage igen. Desværre for dem er ikke alle klar til kamp, da forsvarene Thailson, Adalberto og Emerson sidder ude. Et par af dem havde startet inde hvis kampklar.

Der skal point op kontoen og helst tre af slagsen. Begge kan være tilfredse med at de selv kan afgøre deres skæbne ved at vinde deres kampe. For Central kan en sejr her være nok til at sikre top 6 og eftersom de møder stærke Sport Recife i sidste kamp, underbygger det nødvendigheden af at vinde her. Santa Cruz kan være ramt af træthed og et trænerskift er forstyrende men det ændre ikke på præmissen. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Santa Cruz – Central SC Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Santa Cruz – Central SC

Santa Cruz: Skader og karantæner

Central SC: Skader og karantæner

Santa Cruz – Central SC Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

3 Kommentarer

Skriv et svar

 1. BettingGuru

  Hej Bech

  Tak for de pæne ord :-). Krydser finger for at den fortsætter.

 2. Hej BettingGuru,

  Jeg vil bare lige sige tillykke med den flotte stime du er inde i! Det er en fornøjelse at følge dine velargumenterede spilforslag! Thumbs Up herfra!:)

 3. BettingGuru

  Santa Cruz har ansat Felipe Conceição som træner. Et overraskende stort navn for en klub af deres størrelse.

  Han har begrænset tid med truppen men praktisere en offensivt spillestil. Umiddelbart et lille plus for spillet.