Sampaio Correa vs CRB – 12. aug. 22:00

Profit
347,8
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Serie B | Serie B
Sampaio Correa vs CRB
Asian over 2.0 mål
Tippet til 1.93
Units 2/10
Push +0,00
Udgivet 9. aug. 16:08

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Sampaio Correa er sejrsløse i en måned og har ikke vundet hjemme siden starten af juni. Spillerne er beviste om situationen og det forlyder de er meget opsatte på at få vendt den dårlige stime.

✅ Sampaio må dog rotere. Begge venstrebacks er ude samt tre på midten. Truppen bliver dog styrket med tilbagekomst eller debut til fire offensive spillere. Ikke utænkeligt at offensiven er i fokus her.

✅ CRB har været målfattige. De er dog væsentligt bedre hjemme end ude, hvor de blot har holdt målet rent to gange. De har dog selv flere målscorere i truppen.

Lad det være sagt med det samme. Hverken Sampaio eller CRB er særligt målrige hold. Værternes kampe snitter blot 1,8 mål mens gæsternes snitter 2,1. Sampaio kommer til kampen på bagkant af en ringe periode. De har ikke vundet siden starten af juli og senest hjemmesejr var i starten af juni. Det har fået spillerne til at italesætte deres præstationer og blive enige om at de kommer til kampen med 110% og det klare mål at vinde igen. Desværre for dem er begge venstrebacks ude samt tre centrale midtbanespillere. Der skal roteres og det samt motivationen for at komme tilbage på sejrssporet kan resultere i en indianerkamp for deres vedkommende. To offensive spillere kan få debut og to andre vender tilbage fra skader.

CRB kan glæde sig over en stærk hjemmebane. Ude er den en anden sag. Blot to af ti udekampe er vundet og de har meget svært ved at holde nullet. De har gjort det hæderligt og har nedrykningsstregen på behøring afstand men kampe mod formsvage hold som Sampaio er deres chance for at hente point på vejen. CRB slås også med nogle fravær og alle tre er defensive. To midterforsvarer og en 6’er må sidde over her. De kan glæde sig over at to erfarne offensive spillere Renato (15 mål i 2023) og Ramon (11 mål i 2023) fortsat trækker et stort læs offensivt.

Selvom historikken taler imod mål, inkl det omvendt opgør som endte 0-0, er der flere ting som taler for mål her. Sampaio må ingen roterer men kommer med det klare mål at vinde igen. CRB er dog ikke et dårligt hold men de slås også med defensive usikkerheder. De har dog fint sig bedre offensivt end værterne og kan ligeledes bidrage med mål. Særligt hvis Sampaio begynder at spille hovedløst.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sampaio Correa – CRB Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sampaio Correa – CRB

Sampaio Correa: Skader og karantæner

CRB: Skader og karantæner

Sampaio Correa – CRB Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Sampaio har nu også tvivl om en midterforsvar mens en anden 6’er er blevet skadet. Potentialt syv mand ude, hvoraf fem er defensive spillere.