18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Salzburg-Lille-29. September 2021 21:00

Units 5/10 Tabt
Salzburg vs Lille
Lille +0.5
29. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 1.93
Udgivet 28. september 2021 14:38
Die Jungen Wilden fra Salzburg kan spille noget af det mest spændende fodbold i Europa, men de er defensivt svækkede og risikerer at blotte sig mod kontrafarlige og mere erfarne Lille fra Frankrig.

Chancevurdering for 1X2: 45-29-26.

RB Salzburg sagde i sommer farvel til meget af det hold der i sidste sæson fik fire point i CL-gruppe med Bayern, Atlético og Lokomotiv (seks af starterne i sidste gruppekamp er draget videre). Men den flittige talentfabrik (og Red Bulls scoutingmaskine) har så kunnet give mere ansvar til unge stortalenter som Adeyemi og Sucic. De eliminerede i denne sæsons kvalifikation Brøndby med samlet 4-2, og den målscore burde have indeholdt flere østrigske mål.

I første gruppekamp burde Salzburg også have scoret flere end eet mål i 1-1-kampen i Sevilla. Både efter spanierne så rødt i 50. minut og før. Østrigerne tillod sig at brænde TO straffespark i første halvleg der indeholdt ikke færre end fire af slagsen, tre til Salzburg.

Men nu må østrigerne undvære midterforsvarsstarter Solet fra Sevilla-kampen, og der er tvivl om hans makker, Wöber der blev skadet i selvsamme kamp og ikke har spillet siden. Ukampdygtige er også to afløsere, Piatkowski (han blev faktisk skiftet ind for Wöber mod Sevilla) og Vallci.

Ude er i øvrigt også den erfarne defensiv-midtbanemand (een af blot tre over 30 år i Salzburgs trup) Junozovic; han manglede dog også mod Sevilla. Endelig mangler fortsat angriber Koita, holdets næsttopscorer i 20/21, skadet siden juni. (20/21-topscorer Daka blev solgt til Leicester.)

Lille ventes derimod at have venstrefløj Bamba tilbage fra skade, hvormed kun midtbanemand Sanches stadig er ukampdygtig. Det franske mesterhold havde en skidt sæsonstart, men vandt i sidste uge to ligakampe med 2-1, onsdag mod Reims samt lørdag i Strasbourg. Kadencen gik ned til sidst, men sejrene var fortjente, og spillet under træner Gourvennec (kom til i sommer i stedet for Galtier) virker langt mere sammenhængende end for en måned siden. Lille var også – overraskende for undertegnede – spillemæssigt overlegen hjemme i første gruppekamp mod Wolfsburg der var uhyre heldige med at få 0-0 med sig hjem i bagagen.

Lille har gang i et hårdt program; spillede også i seneste midtuge (det gjorde Salzburg også, men det var en nem pokalkamp). Den gamle målræv Yilmaz blev dog sparet i lørdags og er nok med fra start i Østrig ved siden af formstærke David.

Lilles akilleshæl er at midterforsvaret er tungt og langsomt (til gengæld er Fonte og Botman intelligente, veltimede og fysisk brølstærke), og det kan blive farligt mod kvikke Adeyemi & Co. Men hvis midtbanen med André og Xeka (med Onana som stærk afløser) spiller som de har gjort i seneste kampe, bør den bryde mange østrigske bølger før de bliver farlige.

Salzburg – Lille Odds


Salzburg – Lille Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

 1. Det skal med at Lille på søndag har svær ligakamp mod Marseille – men forvent ikke at CL nedprioriteres af den grund.

 2. Forventede opstillinger:

  Salzburg (ifølge den østrigske avis Der Standard): Köhn – Kristensen, Bernardo, Onguene, Ulmer – Sucic, Camara, Aaronson, Seiwald – Okafor, Adeyemi

  Wöber er en mulighed, men han har ikke spillet siden han blev skadet i første gruppekamp mod Sevilla.

  Lille (franske medier): Grbic – Celik, Fonte (c), Botman, Reinildo – Ikoné, André, Xeka, Angel Gomes – David, Yilmaz

  Dvs med den tilbagevendte venstrefløj Bamba på bænken. Jeg håber dog i givet fald at det er Weah der får pladsen snarere end hurtige, men beslutningssvage Gomes. Weah spiller normalt til højre eller som angriber, men kan også tage venstrekanten.

 3. Opstillinger:

  Salzburg: Köhn – Kristensen, Onguéné, Wöber, Ulmer – Sucic, Camara, Aaronson, Seiwald – Okafor, Adeyemi

  Lille: Grbic – Djalo, Fonte, Botman, Gudmundsson – Weah, André, Xeka, Gomes – David, Yilmaz

  Dvs: Wöber er tilbage for Salzburg, men forhåbentligt ikke 100% på dupperne efter to ugers skadespause. Bamba tilbage for Lille, men starter ude. Højreback Celik også bænk. Yilmas, sparet i weekenden, starter i front sammen med David; Weah rykker ud på højrekanten i stedet for Ikoné.

 4. Venstreback Reinildo også bænket i forhold til weekenden, men sommertilgang Gudmundsson er en fuldgod erstatning, synes jeg. Bedre fremad. Skal blive spændende at se ham mod danske Rasmus K.

Skriv et svar