18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Salzburg-Brøndby IF-17. August 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Salzburg vs Brøndby IF
Salzburg vinder
17. august 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 1.58
Udgivet 10. august 2021 11:53
Champions League, kval.
Med otte mesterskaber i træk og flere EL/CL deltagelser er Salzburg blandt de største af de mindre hold i Europa. Brøndby har sagt farvel til flere stamspillere og må undvære et par stykker

Salzburg sidder for alvor på tronen i Østrig med otte mesterskaber i træk. Red Bull klubben har da også en trup over det niveau modstanderne kan matche. Det har været en medvirkende årsag til ti europæiske gruppespil i træk, hvor de to foregående sæsoner var i Champions League. Denne sæson er startet for den tidligere sluttede. Tre sejre i træk og endda mod de formodet nr 3 og 4 i Austria Wien og Stum Graz. Salzburg har flere landsholdet spillere og talenter. Særligt landsholds forsvarene Wöber og Ulmer, midtbanespillerne Okafor (Schweiz U21), Junuzović (Tidl Landsholdsspiller) og den tyske U21 landsholdsspiller Adeyemi.

Brøndby vandt et flot men lidt overraskende mesterskab. Det har dog resulteret i flere afgange, hvor særligt forsvaret og midtbanen er svækket. Maxsø bliver dog hjemme i første omgang men med Jung, Hermansson, Jobbe, Vigen og Schwäbe væk skal et nyt hold bygges op. Starten på Superligaen har heller ikke været imponerende. Tre gange uafgjort og et nederlag til Fck. Et hold der på papiret må regnes som et lille niveau under Salzburg. Brøndby må derudover undvære forsvar Rosted og midtbanemand Radošević grundet corona.

Salzburg er store favoritter over to kampe. De var vel nok worst case som Brøndby kunne trække og særligt da drengene fra vestegnen er svækket i forhold til mesterskabsholdet. Det er stadig tidligere på sæsonen men der teger sig et billede af at Salzburg toget fortsætter mens Brøndby formentlig går lidt tilbage.

Gode chancer for at Salzburg ligger ud med en sejr.

Salzburg – Bru00f8ndby IF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Salzburg
Brøndby IF
Odds are subject to change. Last updated 17. august 2021 20:58.

Salzburg – Bru00f8ndby IF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Corona situationen er forværret i Brøndby.

    Nu er også Christian Cappis, Mathias Greve, Tobias Børkeeiet og reservekeeper Thomas Mikkelsen fraværende grundet Corona.

    Det er i runde tal 4-5 startere Brøndby må undvære mod Fcn og Salzburg.

Skriv et svar