Salomonøerne vs New Zealand – 30. marts 2022 19:00

VM Kvalifikation OFC slutspil | World Championship Qualification OFC 1
Under 3 mål
Tippet til 1.95
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 30. mar. 09:11
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

På en ellers ikke sindsoprivende fodbolddag, har der alligevel sneget sig en spændende VM-kvalkamp ind. Fra Oceania Football Confederation VM-kvalifikationen, er der finale i Qatar mellem Salomonøerne og New Zealand. 

Salamonøerne, som kun har lige knap 700.000 indbyggere, er ikke spået mange chancer mod New Zealand, som er det klart bedste hold fra den side af kloden med velkendte navne som Joe Bell fra Brøndby og Newcastles Chris Wood. Bookmakerne har tildelt New Zealand en meget stor favoritfordel i dette opgør, og forventer i øvrigt godt med mål, men bedre er altså heller ikke. 
Godt nok tog New Zealand et par storsejre i gruppespillet mod Fiji og Ny Kaledonien, men det er værd at bemærke, at der ikke har været målfest på programmet, når de har mødt mere jævnbyrdig modstand. I gruppespillet vandt New Zealand blot med 1-0 over Papua Ny Guinea, som også endte med at gå videre fra puljen, mens de i søndagens semifinale mod Fransk Polynesien igen blot vandt med 1-0. 

Salomonøerne har slået både Papua Ny Guinea og Fransk Polynesien, så man må forvente, at New Zealand får deres hidtil sværeste test i aften. Taberen kan endegyldigt sige farvel til VM 2022, så der bliver formentlig ikke angrebet med hovedet under armen. Dagens spil lyder på en relativt målfattig affære. 


Salomonøerne – New Zealand Odds


Salomonøerne – New Zealand Head 2 Head


Flere Tips

3. mar.
13:05
Jesper Carstens
Units 3/10
Tippet til 3.25
13:05
Jesper Carstens
Units 2/10
Tippet til 6.00
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar